Tak z ciekawości pytam...

pzd
Karte klubowicza nosze w portfelu od X latAndrzej330 pisze:Jak pisze Ryath nie da się wszystkiego naraz.Ryath pisze: Forum dopiero powstalo. Daj nam czas na wprowadzenie wszystkiego, co chcemy wprowadzic. Potem zajmiemy sie tematem skladek.![]()
Też jestem za kartą, fajna sprawa nawet jak będzie tylko kartą klubowicza.
Coś mi tak migało w główce że może jednak dwie edycjeSnowLady pisze:Tomasz WPR, były 2 edycje. 1- edycja- w 2005 roku rozowe karty. 2 - edycja - białe karty uprawniajace do zniżek
Zawsze można przelać kasę z/na konto prywatne. No chyba, że US też takie konta "obserwuje".wronek pisze:Komuś jednak kase sie przelewa na konto i potem mogą być problemy z US jak nagle ktoś dostanie kilka tyś zł.roobalek pisze:wronek czy brak zalegalizowanej struktury był przeszkodą w dotychczasowych imprezach? Dlaczego miałby być teraz?
i tu się zgadzam w 100% z tego co się oriętuje to coś takiego obowwiązuje mazdzie i są z tego zadowoleni. a na dodatek mają zniżki w intercarsieroobalek pisze:Karta klubowicza? Mnie bardzo przypadła do gustu forma plastikowej karty jak dow.osob/karta kredytowa. Coś takiego, w temacie Płockiej Grupy, po którymś zlocie ogólnopolskim zaprezentował jeden z klubowiczów - nie wiem, czy to była tylko pamiątka ze zlotu, czy obowiązująca karta członkowska.
zgadzam się z tym żeby takie karty były ważne w danym okresie, ale czy to nie jest za drogi interes?merid pisze:Oczywiscie żeby zapobiec tak zwanym cwaniaczkom że kupią kartę i juz nie zaplaca wiecej razy bo maja juz karte i rabaty (wiadomo polak przepadzity) zrobić ważność karty i co roku robić nową lub moderatorzy grupy beda podbijac z tyłu taką karte:D
Oczywiscie temat do przymyślenia