Łódzka Grupa
Postaram się być ..
)

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
No to teraz ja:
Przede wszystkim dziękuję za zdziczałą niespodziankę tym obecnym na spocie, jak i tym, których nie byo a podpisy na "laurce" widnieją
brak mi słów i jak zaraz znów zacznę się wzruszać to zaleję lapka
Dziękuję
Dzik już ze mną jeździ, a "laurka" stoi w pokoju, jutro zapodam foty 
A tak poza tym to dzięki:
za fajną miejscówę, zdecydowanie lepsza niż gillette
,
za pogoń z wodą w wykonaniu sunniaka i ryby,
za kiełbaski, karczki, colę, kubeczki=grilla
,
za opowieści o wojsku
,
za czekoladę-tu podziękowanie dla Matiego
za dyskusje na temat płci tego co nas kąsało, nadmieniam, że nie były to cyt. "pchły"
,
i za znoszenie mojego maxymalnego wk***nia na początku spotu, obiecuję następnym razem uśmiechać się od ucha do ucha
,
Oczywiście dzięki za rozśmieszanie, za ciepłą atmosferę no i ogólne DZIĘKI
Pozdrawiaki
[ Dodano: 2010-04-18, 22:04 ]
Acha, padł pomysł wyjazdu na majówkę, rozwińcie temat: kto chętny i zapodajcie miejscówki, ja zadzwonię do sulejowa jak mi sunniaczek na gadulcu przypomni gdzie mam dzwonić, Kasia i Ryba zorientujcie się w miejscu, o którym Wy mówiliście i jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to proszę o info. Rozpatrujemy wyjazd w sobotę (1 maja) rano i powrót w poniedziełek (3 maja).
Przede wszystkim dziękuję za zdziczałą niespodziankę tym obecnym na spocie, jak i tym, których nie byo a podpisy na "laurce" widnieją

A tak poza tym to dzięki:
za fajną miejscówę, zdecydowanie lepsza niż gillette

za pogoń z wodą w wykonaniu sunniaka i ryby,
za kiełbaski, karczki, colę, kubeczki=grilla

za opowieści o wojsku

za czekoladę-tu podziękowanie dla Matiego

za dyskusje na temat płci tego co nas kąsało, nadmieniam, że nie były to cyt. "pchły"

i za znoszenie mojego maxymalnego wk***nia na początku spotu, obiecuję następnym razem uśmiechać się od ucha do ucha

Oczywiście dzięki za rozśmieszanie, za ciepłą atmosferę no i ogólne DZIĘKI

Pozdrawiaki

[ Dodano: 2010-04-18, 22:04 ]
Acha, padł pomysł wyjazdu na majówkę, rozwińcie temat: kto chętny i zapodajcie miejscówki, ja zadzwonię do sulejowa jak mi sunniaczek na gadulcu przypomni gdzie mam dzwonić, Kasia i Ryba zorientujcie się w miejscu, o którym Wy mówiliście i jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to proszę o info. Rozpatrujemy wyjazd w sobotę (1 maja) rano i powrót w poniedziełek (3 maja).
Tak, Ania ma racje juz się tym zajmuje numer do kolesia mam tak wiec spoko. Jutro bede dzwonił.
Dzieki za spota.Fajna zabawa, troche pobiegałem:) Choć rybom ogolnie cieżko to idzie po lądzie
Suuniak nastepnym razem bedziemy się "bawić" w moim środowisku.
Neptun dzięki za kreskę, nie które osoby wymniękły, nie było tak źle
POZDROWIONKA OD KASI 3mcie się
Dzieki za spota.Fajna zabawa, troche pobiegałem:) Choć rybom ogolnie cieżko to idzie po lądzie

Neptun dzięki za kreskę, nie które osoby wymniękły, nie było tak źle

POZDROWIONKA OD KASI 3mcie się

Też mi się tak zdajeMaro pisze: A Ryba to chyba o mnie mówił

Ryba spoko. Elegancko Ci wozek płynie zajebiste lekkie koła jedzie jak przyklejony na starcie, skrzynka od gt i śmiga ładnie. Zrobisz wałek i moda rozrządu i już masz lepsze mody ode mnie

Co do majówki od razu mówię że odpadam. Weekend jeżdzenia z zaproszeniami do tego pewnie jakiś remontos i wątpie żebym nawet na dzień się wybrał

Nissan Primera SR20DE+T
1-3 maja
ośrodek o, którym wspomniał sunniak
http://www.osirvictoria.oit.pl/
dzwoniłam tam i tak: doba 25 zł/osobę
domki mniejesze - 4-osobowe, większe - 9-osobowe.
ośrodek o, którym wspomniał sunniak
http://www.osirvictoria.oit.pl/
dzwoniłam tam i tak: doba 25 zł/osobę
domki mniejesze - 4-osobowe, większe - 9-osobowe.
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
To jeszcze sprecyzuję na tyle co pamiętam z autopsji, jest kilka domków pięcioosobowych w których jest kibelek i brodzik z prysznicem, do tego są te same domki ale podzielone na dwa wejścia i na dwa pokoje jeden trzy drugi dwu osobowy, w tych domkach nie ma ubikacji ani prysznica, na terenie ośrodka znajduje się pełno wymiarowe boisko do piłki nożnej , boisko do siatkówki, jak i również pole namiotowe, w restauracji Victora da się coś zjeść , ale ceny nie zachęcają. Cena dotyczy jednej osoby a nie jednego łóżka .No chyba że to wszytko przez rok się zmieniło

Ostatnio zmieniony 2010-04-19, 14:12 przez sunniak1.6sr, łącznie zmieniany 2 razy.