W Poniedzialek zakupilem Primere P10 GT 95r sedan srebrny. Samochod ulegl wypadkowi pod koniec czerwca.

Został sprawdzony silnik jak i komputera by MaC.
Wieczorem samochod został przywieziony do mnie na lawecie.
Rano nastepnego dnia zabrałem sie za demontarz wnetrza.
Brak warunków warsztatowych nie sprzyja. Do dziś zrobiłem:
- Wybebeszenie całego wnetrza Gt jak i mojego
- Wymontowanie prawie całej instalacji elektrycznej z GT
- Zamontowanie tylnej elektryki i szyb do mojej P10
Troche mało, jednak robie wszytsko sam ( z mała pomoca MaCa) i ucze sie przy tym co i jak.
Oto foty dotychczasowych poczynań:

Jutro kolejny dzien zmagan... bedzie ciezko ale warto
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
A oto kolejny dzien wzmagań CZWARTEK.Zdjec zaciskow nie wrzuce z uwagi na brak czasu aby je odebrac. Dziś wymontowałem pełną instalacje elektryczna z wnetrz oby pojazdów. Nie myślalem ze moze być to tak duże. Dziś sprzyjała pogoda wiec bardzo pozno skonczyłem było chyba koło pierwszej w nocy.
Kolo godziny 17 zabrałem sie za montarz instalacji z GT do mojej P10. Powiem szczerze ze nameczyłem sie okrutnie. Jednak zdarzyłem zrobic cała instalacje tylna samochodu wrac z ulozeniem wiazki oraz podpieciem jej do elektryki szyb tylnich. Zblizala sie godzina 23 kiedy rozpoczynałem demontarz starej instalacji z dzwi od kierowcy. Troche mi sie zeszlo z przekladaniam mechanizmu opuszczania szyb i samej szyby, jednak dałem rade. Zamontowałem tylna kanape, fotele, tunel oraz obicia drzwi tylnich. Na tym zakonczylem zmagania.
Ku mojemu zdziwieniu po podpieciu wiazki i innych dupereli chcialem zobaczyć czy samochod zapali. Tu sie okazalo ze jednak nic z tego... Faktycznie rozrusznik pracował silnik troche krecił jednak zochowywał sie tak jak by nie mial czym sie napoić... No ale to zostawiam na jutro gdy przybedzie MaC i jego kolo Wojtas. Razem napewno cos zdzialamy;]
Oto foty
Moja wiazka juz po demontarzu

Montarz nowej wiazki

Wiązka kabli z GT

Montarz dmuchawy klimatyzacji oraz nagrzewnicy

Głowna wtyczka wiazki to ona loczy instalacje silnik-wnetrze

Moje wnetrze z widoczna zainstalowana rozdzielnia

Reszta fot była juz nie widoczna poniewaz było zbyt ciemno a flesz z komorki nie wystarczał.
Dziś tak duzo nie udało mi sie zrobić. Chyba zmecznenie mnie dopadło. Ale warto uratować to GT

Jedynie co zrobiłem to załozenie centarlnego zamka, modułu, instalacji przednich drzwi pasarzer, oraz zamontowanie elektrycznych lusterek.
Odebrałem również zaciski.
Oto foty:
Zaciski

Drzwi pasarzera

Wnetrze juz prawie gotowe

"Pare" pierdół z wnetrza Jednego samochodzu

Wszytsko by było dobrze gdy nie imobilajzer który był zamontowany w satrej instalacji;/
Samochod nie odpali do poki nie zrobie obejscia tego;/
Nie ma zaplonu ani nie dziala pompa;/
Nie wiem od czego teraz mam zaczac jestem w kropce.
Jutro-w zasadzie dzisiaj kolejny dzien zmagan, jednak pierw CHWILA SNU
Witam Witam...juz jest oki... faktycznie o tym zapomniałem.
Znalazłem troche czasu aby opisac to co robilem przez ostatnie 10 dni.
Troche sie u mnie pozmienialo.
Oto foty:
Rozbiórka SR20

Zabawa z Kabelkami

Nocne zabawy z wyjeciem 1,6 oraz przygotowaniem prac na nastepny dzien.

SR20DE

Bawie sie dalej - ale ciezki

Cholerna pół oś, narobiła mi troche zamieszania i niespodzianek podczas prac

CDN...
Zamieszczam kolejne foty z prac i samochod w całości;]
Środek czyściutki.

A tak wyglada "prawie" efekt koncowy