Co to znaczy ?SiwoL pisze:pownic
A jestes chętny na czechy czy na kregle
No niby tak niektórzy może kasy nie majamerid pisze:Kameralnie nie kameralnie i tak pewnie bedzie dobra zabawa, a inny niech kisza dupe w domu i podniecają sie telewizorem, w którym leca zalobne wiadomosci.
Troche kontrowersyjna wypowiedz ale jakos nie chce mi sie naklaniac ludzi chodz na kregle bedzie fajnie to jest wybor kazdego z osobna
To może zamiast dużo gadać i się wywyższać to zaproponuj coś ciekawego, bo pamietne slizgawki które organizowałeś nie miały jakiejś super frekfencji. No to teraz czekam na twoje propozycje na rozwinięcie klubu.GHOSTRIDER pisze:W naszym klubie nic sie nie dzieje i jakos moim zdaniem on sie nie rozwija.
To moja wina jest że masz taka praceGHOSTRIDER pisze:Tylko niektore osoby zapier.... do 22 i jakos cieko to widze po 8 godzinach harowy zeby jechac na kregle
A ty myślisz, że oni mi dają ile chce prawda. Jak byś chciał wiedzieć to żyje z oszczędności i sprzedaży częściGHOSTRIDER pisze:Co do kasy to tez licz sie z tym ze nie kazdemu tatus i mamusia daja na zachcianki
małe sprostowanie ruznych pisze się różnychGHOSTRIDER pisze:Juz nie wspomne ze honda ma pare wozow ktorymi moze sie naprawde pochwalic dobrze przerobionych i aut z niezlymi osiagnieciami w ruznych imprezach
Nie ma to jak czekać na ostatnią chwilęmerid pisze:nawiązując do grila to po niego pojade dzisiaj, moze ktos chce sie zabrac ?
P.S. chyba nie kupimy tego fajnego taniego bo promocja była do niedzieli a wiemy wszyscy ze byla jakas zaloba no i selgros w niedziele zamkniety
ale nie martwcie sie tyle kasy na zbieralem ze mozemy drozszego kupic