GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
- 
				Saffira

Takiego jak mój awatar na tym forumSaffira pisze:zrobie ocka kotka z Shrecka żeby mnie ktoś przygarnął
A to jeszcze trzeba wziąść "gumki"Bezpieczenstwo przede wszystkim
Ja tylko po niemiecku to znam tylk " szturchen w dupen reszten na migen "aBa pisze:a się nauczyłem jednego ważnego słowa w tym języku(pewnie i tak źle napisze)-bezahlen
.
[ Dodano: 2010-04-08, 14:02 ]
Ja proponuję takSaffira pisze:ale tak naciskac naciskac czy moze nawet drastyczniej:
![]()

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

zachciało ci się sprawdzać warszawskie teorie o których były rozmowy na chrzcinach? czy wybrałeś taki sposób na demontaż dokładki zderzaka
mam nadzieję że tobie i pasażerom nic się nie stało a nyska, że za bardzo nie ucierpiała

mam nadzieję że tobie i pasażerom nic się nie stało a nyska, że za bardzo nie ucierpiała
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
						"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Z ubolewaniem muszę powiadomić ,iż moja obecność na niedzielnym spocie stanęła dziś pod znakiem zapytania. Dziś na struga seteczka odmówiła współpracy.  
  Na szybko sprawdziłem i okazało się,  że zaginęła iskra. Szukałem w schowku ,w bagażniku , pod siedzeniami - nigdzie jej nie ma. 
 . Jutro rano zaczynam zabawę od nowa. Po cichu liczę że coś się uda zrobić. Mam za to małą prośbę: czy któryś z szanownych posiadaczy sr20 HighPort mógłby podjechać na prawy brzeg i pożyczyć na kilka sekund cewkę lub moduł zapłonowy w celu sprawdzenia 
 Będę zobowiązany..... Poproszę o info na Pw.

Ja odpadam jutro,ten link wszystko wyjaśni 
 http://www.youtube.com/watch?v=igu9WiKhOcU

- sergiej
 - fanatyk nissana

ja to teraz bede musial zap...pracowacMike_83 pisze:Ja odpadam jutro,ten link wszystko wyjaśnihttp://www.youtube.com/watch?v=igu9WiKhOcU
zlot będzie - kiełbaski na czarno i tyle, chleb też
po prostu muzyki nie będziemy głośno (bardzo) słuchać

po prostu muzyki nie będziemy głośno (bardzo) słuchać
					Ostatnio zmieniony 2010-04-10, 19:19 przez jawert, łącznie zmieniany 1 raz.

1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
Wiem, że nie na temat, ale po zimie zostały mi opony zimowe  
 , a że zmieniłem auto więc nie do wykorzystania, 175x70x13, Michelin tanio oddam bo mi w garażu niepotrzebnie miejsce zastępują, jakby co mogę zabrac ze sobą na spot w niedzielę
Mały błąd rozmiar to: 175x70x14

Mały błąd rozmiar to: 175x70x14
					Ostatnio zmieniony 2010-04-10, 23:04 przez Gumis1973, łącznie zmieniany 1 raz.