NalegamMaciek78 pisze:osobiście sprawdzę nocne oświetlenie i zrobię fotki.
Grupa Stołeczna
- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

- Maciek78
 - aktywny forumowicz
 - Kontakt:

No dobra, świateł w latarniach bezpośrednio na parkingu brak, ale okoliczne oświetlenie powoduje, że jest nie ciemniej niż na WORDzie. No i teraz leje, więc pewnie ciemniej niż zwykle. Byłem, sprawdziłem, peta spaliłem.jaca V6 pisze:NalegamMaciek78 pisze:osobiście sprawdzę nocne oświetlenie i zrobię fotki.
Foty będą jutro
Z dumą łykasz szczeciński paprykarz
www.snkp.pl
						www.snkp.pl
- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

ja bym tam zrobil mini spot, tzn nie ciagnol wszystkich od razy w pierwszy piatek ale podjechac w pare aut zobaczyc jak to zdaje relacje. moze zrobic jak juz jest przyjete na razie "WORD" a tydzien pozniej spotkac sie tam poprostu kto bedzie chcial. zobaczymy wtedy miejsce wieksza grupą i jak sie sprawdza i mozemy pomyslec o zmianie bo szczerze to WORDu mam mega dosyc

P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
						Przewóz Osób 604-564-355
- Maciek78
 - aktywny forumowicz
 - Kontakt:

Lipa, minispot jutro. Ja mam wódkę i zakąskę. A spot za tydzień już w nowym miejscu  

www.snkp.pl
						www.snkp.pl
- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

Fajna miejscówka zwłaszcza że 5 minut spacerkiem od Maćka domu 

Niestety mi dziś nie pasi.Maciek78 pisze:minispot jutro. Ja mam wódkę i zakąskę. A spot za tydzień już w nowym miejscu
Sezon można zacząć zwłaszcza że sprzęt i tak zawsze Ty z Ewą ogarniacieBombel pisze:AQ może grilla??
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
						Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Mysle, ze fajny pomysl nie wiem jak z %%% ale przyjechac pogadac z checia o ile nie bedzie padacMaciek78 pisze:Ale ja na serio
Sprzedam 200sx s13 
viewtopic.php?p=396678#396678
Ja bym się dzisiaj też pisałaMaciek78 pisze:minispot jutro. Ja mam wódkę i zakąskę.
Może jakaś wstępna lista?
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
						Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
O 19? Mam nadzieje, ze nikogo nie pominąłem
1.Maciek78
2.Kreyzol WPR
3.Tuśka
4.EnDrIu

1.Maciek78
2.Kreyzol WPR
3.Tuśka
4.EnDrIu
Sprzedam 200sx s13 
- Maciek78
 - aktywny forumowicz
 - Kontakt:

A 21:00? 
 O 19:00 jest meczyk.
Tłumaczę dojazd:
Z Powstańców Śląskich na wysokości Hali Wola skręcamy w Człuchowską. Dla jadących od Górczewskiej będzie to skręt w prawo a dla jadących od Połczyńskiej - w lewo. Następnie na drugich światłach (500m?) skręcamy w prawo w Raginisa. Jest to już uliczka osiedlowa, jedziemy nią cały czas prosto aż asfalt zamieni się w kostkę brukową. Po prawej będzie kort tenisowy a po lewej kopiec. Skręcamy w lewo tuż przed kopcem, ale już na kostce. I za kopcem jest parking. Proponuję zatrzymać się na trawiastym
Dla jadących ze strony Ożarowa - skręcamy w lewo na wysokości Lukoila na Połczyńskiej w Lazurową. Potem w prawo w Człuchowską i po 700(?)m będzie skrzyżowanie ze światłami, na których po lewej będzie ul. Raginisa.
Dla bogatszych klubowiczów mających GPS: wpisujemy Irzykowskiego 5, kończąc jazdę tuż przed kopcem.
Dojazd jest łatwy

Tłumaczę dojazd:
Z Powstańców Śląskich na wysokości Hali Wola skręcamy w Człuchowską. Dla jadących od Górczewskiej będzie to skręt w prawo a dla jadących od Połczyńskiej - w lewo. Następnie na drugich światłach (500m?) skręcamy w prawo w Raginisa. Jest to już uliczka osiedlowa, jedziemy nią cały czas prosto aż asfalt zamieni się w kostkę brukową. Po prawej będzie kort tenisowy a po lewej kopiec. Skręcamy w lewo tuż przed kopcem, ale już na kostce. I za kopcem jest parking. Proponuję zatrzymać się na trawiastym
Dla jadących ze strony Ożarowa - skręcamy w lewo na wysokości Lukoila na Połczyńskiej w Lazurową. Potem w prawo w Człuchowską i po 700(?)m będzie skrzyżowanie ze światłami, na których po lewej będzie ul. Raginisa.
Dla bogatszych klubowiczów mających GPS: wpisujemy Irzykowskiego 5, kończąc jazdę tuż przed kopcem.
Dojazd jest łatwy
www.snkp.pl
						www.snkp.pl
dla mnie o 21 moze być... ale w takim razie przyjadę z kolegą bo się z nim umówiłam 
 do zobaczenia

"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
						Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
chciałbym podjechać ale idę na "jajeczko" do przyjaciół, niestety odpadam. Miłej zabawy, stestujcie nową lokalizację i bądźcie grzeczni 

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
						z klubem Nissana od grudnia 2005
- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

Pogadaj z reszta WPRów czy maja ochote wpaść.Kreyzol WPR pisze:ja dopiero wieczorkiem powiem czy bede mogl
Sprzedam 200sx s13 
- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

- 
				Mariusz.b86
 - fanatyk nissana

- Niewinna
 - fanatyk nissana

Za pozno przeczytalam 
A bylam na Bemowie- trudno

A bylam na Bemowie- trudno
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA" 
!
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
						viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
dzięki za spotkanko... jak zwykle trochę się pośmialiśmy 
 I jeszcze raz Smacznego jajka 

Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
						Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
- 
				Mariusz.b86
 - fanatyk nissana

Miejscowka raczej nie nadaje sie na większy spot z powodu pobliskich budynkow mieszkalnych

Sprzedam 200sx s13