Warmińsko-mazurska Strefa
Witam wszystkich
niedawno kupilem alme i chce ja doprowadzic do ladu,
potrzebny mi namiar na jakiegos sensownego mechanika z olsztyna
chodzi o zabawe w maly tuning czyli montaz przepustnicy z sr20 do ga16 , kolektora 4-2-1 , jakiegos dolotu ze stozkiem , potem wystrojenie tego na kompie ,
z gory dzieki i pozdrawiam
ps.przepraszam jesli to nieodpowiednie miejsce na tego typu temat, jestem nowy na forum a z tego co zauwazylem tu mozna spotkac najczesciej ludzi z naszego regionu
niedawno kupilem alme i chce ja doprowadzic do ladu,
potrzebny mi namiar na jakiegos sensownego mechanika z olsztyna
chodzi o zabawe w maly tuning czyli montaz przepustnicy z sr20 do ga16 , kolektora 4-2-1 , jakiegos dolotu ze stozkiem , potem wystrojenie tego na kompie ,
z gory dzieki i pozdrawiam
ps.przepraszam jesli to nieodpowiednie miejsce na tego typu temat, jestem nowy na forum a z tego co zauwazylem tu mozna spotkac najczesciej ludzi z naszego regionu

JEST
Almera n15 sedan
audi 80 2.3 NG - pure 5cylinders SoUnD
BYŁ
Swift 1.3 gs
golf II gt ,skoda fabia sdi
Almera n15 sedan
audi 80 2.3 NG - pure 5cylinders SoUnD
BYŁ
Swift 1.3 gs
golf II gt ,skoda fabia sdi
carlozz Zapraszam do mnie do warsztatu moge wykonać prawie wszystko w dobrej cenie, oprocz komputera ale moge i magika do tego zalatwic mozliwosci sa chcesz dzwon nr 792433722
Wspierajmy Polskie Rajdy.
www.rally.olsztyn.pl
Mechanika w dobrej Cenie Olsztyn Pana Tadeusza Nr 792433722
www.rally.olsztyn.pl
GrzyBek80 No wiesz jak kolega napisal trzeba zestroić ten komputer po przerobkach. Moi mili nikt niechce miec polerowanych Alusow?
www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
eehh na zdjęciu r34 wygląda nieźle, a na żywo to wolał bym nie widzieć bo tydzień wyrwany z życia i tylko jeden obraz w głowie.
W dupę kolejny tydzień nadchodzi
żeby chociaż te słoneczko świeciło i grzało, a zapewne będzie deszcz i dupa blada.
W dupę kolejny tydzień nadchodzi

Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Jastrząb Pogoda jest jaka jest nie zmienisz jej. Ważne jest teraz że nie jest aż tak zimno że da rady coś gdzie kolwiek robić np grilla 

www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
Pytanie 
Czy i gdzie w Olsztynie można kupić tanio taką plastikową walizkę z narzędziami (grzechotka duża + mała, nasadki itd) tak mniej więcej 94-108 elementów tak jak na allegro.
I czy wiecie w jakich granicach cenowych plasuje się taki zestaw.

Czy i gdzie w Olsztynie można kupić tanio taką plastikową walizkę z narzędziami (grzechotka duża + mała, nasadki itd) tak mniej więcej 94-108 elementów tak jak na allegro.
I czy wiecie w jakich granicach cenowych plasuje się taki zestaw.
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Witam oto fotki z wiosennego zlotu w Giżycku.
Fotki-> http://sp4ubw.fotosik.pl/slideshow.php? ... dd1=sp4ubw
Fotki-> http://sp4ubw.fotosik.pl/slideshow.php? ... dd1=sp4ubw
Chciałbym zostać w przyszłości Św. Mikołajem no bo Św. Mikołaj zna wszystkie adresy niegrzecznych dziewczynek.
bombel taaa z miłą chęcią ale Olsztyn nie ma Castoramy (bo to takie zadupie).
Oglądałem na allegro te klucze Stanley-a ........ mam mieszane uczucia co do grzechotki i jej systemu zmiany kierunku obrotów, jest on taki jak w tandetnych grzechotkach, zmiana za pomocą centralnego kółka a nie tak jak w przypadku innych kluczy za pomocą przesuwanego języczka który jest poniżej osi obrotowej główki.
Ale miałem przyjemność pracy z nasadkami tej firmy i faktycznie potrafią wiele wytrzymać.
A Kuźnia to tylko robiłem z płaskimi kluczami i śrubokrętami, z grzechotkami nie miałem okazji obcować.
Oglądałem na allegro te klucze Stanley-a ........ mam mieszane uczucia co do grzechotki i jej systemu zmiany kierunku obrotów, jest on taki jak w tandetnych grzechotkach, zmiana za pomocą centralnego kółka a nie tak jak w przypadku innych kluczy za pomocą przesuwanego języczka który jest poniżej osi obrotowej główki.
Ale miałem przyjemność pracy z nasadkami tej firmy i faktycznie potrafią wiele wytrzymać.
A Kuźnia to tylko robiłem z płaskimi kluczami i śrubokrętami, z grzechotkami nie miałem okazji obcować.
Jastrząb, poszukaj w Olsztynie przedstawiciela firmy YATO. Jest ,bo czasem widzę samochód. Te narzędzia są na prawdę super.
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej
Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej

Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie
Tak jak Prezes Napisal szukaj fimy lub dzialu sprzedazy YATO moj znajomy od nich bierze i zestaw ma po 100 chyba zl ale musial bym sie spytac wiec jezeli zainteresowany napisz na pw
www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
Był ktoś może na zlocie w Giżycku?
www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
Maniek wiem że był Widziałem Miśka w Niedziele rano. Słuchajcie zmieniłem troche cennik za polerki 150zł za samochod 200zł z sprzataniem w srodku (odkurzanie mycie szyb plakowanie ) Dajcie zarobic bo kepisko teraz z kasa 

www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
Zapraszam do zamówień grupowych naklejek klubowych:
viewtopic.php?p=43894#43894
viewtopic.php?p=43894#43894
Z nissanem od 2005 roku

Ale w tym roku to w ogóle jakoś słabo, w telewizji prawie nic nie było, na forum tylko z naklejkami. Jakoś tak mało zaangażowania ........ może ludziom się już znudziło, lub za bardzo wkurw^ni są obecną sytuacją. 

ooo ale jaka sytuacja mi nic nie waidomo prosze o informacjeJastrząb pisze:obecną sytuacją.

ps. jestem w suwalkach i jest pochmurno
ps.2. nie pobilem rekordu odcinka bakalarzewo - suwalki
ale bylem blisko rekordu.
rekord to 8:43 min, wczoraj mialem 9:52 min (ciezko bedzie poprawic bo z roku na rok co raz bardziej dziurawo tam

pozdro dla wszystkich i wesolych swiętów

moje 4kola na YT
http://www.youtube.com/watch?v=3myj2s0peR0
http://www.youtube.com/watch?v=3myj2s0peR0