A więc tak, kupiłem złomka od ziomka za 3 tysie jak w opisie

A wyglądał tak:

A tu we mnie sarna załatwiła ( o dziwo nie ja ją ) i skasowała mi dwoje drzwi, niezły początek
nowej znajomości

Na początku zajełem się dolotem gdyż, iż, ponieważ łapał lewe wiatry i wolne miał w granicy 1200 obr. A że był jeszcze EGR więęęęęc.... :
BYło

MIneło

I obroty ustawiłem, zaczął lepiej oddychać ale to na niedługoo gdyż:
Lipa nie? :

No to chopsa:

A tu podfrezowany pod nowy gaźnik i poportowany, delikatnie spolerowany, wszystko subtelnie i z wyczuciem

Później zacząłem się nudzić czekając na potrzebne graty więcccc.......
Oczywiście wcześniej kupiłem dwoje prawych drzwi, poprzekładałem bebechy gdyż, iż, ponieważ u mnie wszystkie drzwi elektryka

I najtańszy kolor jaki może być

A i zapomniałem wcześniej dodać że kupiłem komplet kół kompletnych z nowymi oponami

A i grill też nowy czarny bez malowania bo tanie to jak barszcz w barze mlecznym

Dziwnie słońce pada

Ok amelinium doszło, o take o:

Zrobiłem przymiarkę z blachy:

Później zrobiłem flanszę z blachy aluminiowej o grubości 6mm ale kurde nie zrobiłem zdjęcia

I naszedł mnie chory pomysł

Więęęęcc .... :

A tu końcowy efekt frezowania:

I jest

A tu w całej okazałości:

Mając już wszystko przygotowane + olej + płyn chłodniczy + filtry + paski + przewody + inne rzeczy które by wymienić musiałbym sobie przypomnieć

Wziąłem się w końcu za robote

Gruz

I więcej zdjęć na razie nie posiadam i obiecuje poprawę

Zapłon został sterowany komputerowo ( jakoś stara sie sobie radzić ale zobaczymy) ale chyba na dniach jeżeli nie ustawie go dobrze to wleci aparat zapłonowy standardowy sterowany podciśnieniowo