Ten stary wydech to zabijał z 5 KM

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Osa pisze: miałes kupic ecumastera i wystroic auto... nikt nie mowil że mapa sama sie napisze
Ja mialem 5-6 lat temu to samo gdy kupilem nissan od maca , wyszarpał przed sprzedazą ecu master to też były probemu dopiero gdy kupilem nowego i coobcio mi wystroił było ok.vixo pisze:Osa pisze: miałes kupic ecumastera i wystroic auto... nikt nie mowil że mapa sama sie napisze
Nie wiem czy dobrze kumam dlatego wole spytać
Sugerujesz, że bez ecumastera nie bylo możliwości zrobienia, żeby auto poprawnie jezdziło bo wcześniej był zamontowany ecumaster?
nie zalozenie bylo takie od poczatku ze bedzie ecumaster i bedzie normalnie auto smigalo ale mija rok a ecumastera jak nie bylo tak nie ma, a na starym wydechu i ecumasterze pewnie wyplul by wiecej na hamowni niz na nowym wydechu bez ecumastera... bezsens...vixo pisze:Osa pisze: miałes kupic ecumastera i wystroic auto... nikt nie mowil że mapa sama sie napisze
Nie wiem czy dobrze kumam dlatego wole spytać
Sugerujesz, że bez ecumastera nie bylo możliwości zrobienia, żeby auto poprawnie jezdziło bo wcześniej był zamontowany ecumaster?
każdy dłubie na ile go stać i na ile ma umiejętności. chcesz idealny projekt kupić gotowy- niestety nie za te hajsy za jakie oferowane są tu pojazdy... poza tym, są to auta- przypomnę- dawno pełnoletnie. zatem nie rozumiem twojego najazdu na cały ogól Naszej społeczności, bo większość z nas coś grzebie bardziej, lub mniej przy swoich pojazdach.BTB pisze:TAK ZE PANowie dłubać to sobie możecie w nosie jak was nie stać na ,,tuningi"