Poszukuję schematu zasilania silnika do Nissana NV200 2015r.
silnik 1,6 benzyna.Gdzie to znaleść

Objaw jest taki że paliwo dochodzi do listwy i koniec .
Wtryski nie puszczają paliwa . Gdzie szukać przyczyny?
Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
I TU kolega się myli bo to jest silnik NISSAN'a taki sam jak np. w TIIDZIE, QASHQAIU czy NOTE o oznaczeniu HR 16DE.Ad@mus pisze:Gregor STG,
Silnik jest chyba identolo jak w Reno i Daci. Poszukaj tego problemu na forach francuza i może cos ci się rzuci w oczy.
Nie wiem kolego o co CI chodzi z tym pytajnikiem przy typie silnika ale po nr. VIN wychodzi to: ENGINE: HR16DE TYPE ENGINEZielkq pisze:krawiec74, HR16DE?
https://www.manualslib.com/manual/56353 ... ngine.html
(co prawda 2012 versa sedan)
Pomylił bym się, gdybym był pewny tego co piszę. Dlatego napisałem, że są chyba takie same jak z RENO. Tym samym potwierdziłeś, że nie są więc szukamy dalej.krawiec74 pisze:I TU kolega się myli bo to jest silnik NISSAN'a
Yhy. Patrzyłeś chociaż w link, który Ci podesłałem? Jak wół jest napisane, że dotyczy silnika "HR16DE".krawiec74 pisze: Nie wiem kolego o co CI chodzi z tym pytajnikiem przy typie silnika ale po nr. VIN wychodzi to: ENGINE: HR16DE TYPE ENGINE
a jeżeli chodzi o VERSE (USA) to tam są tylko silniki 1,8 MR18DE TYPE ENGINE
Auto krajowe na gwarancji po kolizji przebieg 8000 km.bombel pisze:Gregor STG, a to nie na gwarancji jeszcze wóz?
krawiec74 pisze:I TU kolega się myli bo to jest silnik NISSAN'a taki sam jak np. w TIIDZIE, QASHQAIU czy NOTE o oznaczeniu HR 16DE.Ad@mus pisze:Gregor STG,
Silnik jest chyba identolo jak w Reno i Daci. Poszukaj tego problemu na forach francuza i może cos ci się rzuci w oczy.
W reno i daci to pakują takie same ale diesle.