Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Żółtawego? .Albo olej skrzyni,albo olej od wspomagania .Zrobiło się cieplej i niedzielni wyjeżdżają,także trzeba jakiś czas pojeździć ostrożniej,bo później to się ustrzelają.
no nie mów, że ona jeszcze coś mi uszkodziła... ja wiem gdzie ona mieszka (parenaście metrów od moich znajomych) i no nie wiem czy sie do niej nie przejade
kapie aluni z pyska żółtawe i tłuste
ja nie panikuje, tylko jestem wkurwiona na te dziunie, a poza tym jestem spokojna
byłam teraz sprawdzić, nic jej już nie kapie ale ma zmiażdżony pojemnik od sprysk. i płynu do chłodzenia oraz te przewody tam jakoś nieteges pomotane, no i blachy pogięte
niestety grilla odwołujemy - nie ma sensu się męczyć w descu - to powinna być przyjemność - zobaczymy czy jutro pogoda się poprawi, jak nie - to po świętach ( a może w śmigus dyngus - kto wie)
Primera RIP - Subaru now
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
no dobra opowiadam wrocilem z bydgoszczy i powiem wam ze poki co mi sie podoba to co kupilem niektorzy juz widzieli ...mialo juz nigdy nie byc czarnego auta ale w tym to sie juz chyba zakochalem ...aha i ula oficjalnie przy dragomirze oddala mi tytul najladniejszego autka w naszym wojewodztwie
bardzo ladne to twoje autko przynajmniej ze zdjec powiem ci wiecej na jego temat jak przyjade wiec szykuj jakas lyche na 24 bo na pewno bede u ciebie opic nowe autko no a potem 28 jade do wawki robic swoje nismo na przycinaka (bardzo mocne GA16De kto wie czy nie najmocniejsze w polsce) nie chwalac sie jeszcze raz sergi gratuluje naprawde zacnego zakupu pozdro dla wszyskich z grupy zachodniopomorskiej
no dobra bylem u jawerta i padla propozycja spotkania jutro o godzinie 15 w kerfurze ...bo pewnie tez bedzie padac ...co wy na to my czyli ja i jawertow rodzina jestesmy chetni
No dobra Sergiej dośc ściemy z samochodem co z niespodzianką jeszcze nie pokolorowałeś może podesłac kolorowanki dla trzylatków żebyś się poduczył jak kolorowac