[ Dodano: 2015-04-26, 07:38 ]

[ Dodano: 2015-04-26, 12:14 ]

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 jakby od niego byly
 jakby od niego byly 

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

mówiłem Ci to kiedyś na spocie to twierdziłeś że ori buda eGT i takie tam... no to teraz nie rozumiem pytania o kolor i niechęci do białego bo sie brudzi
  mówiłem Ci to kiedyś na spocie to twierdziłeś że ori buda eGT i takie tam... no to teraz nie rozumiem pytania o kolor i niechęci do białego bo sie brudzi  Projektu Ryby nie powielisz wiec ja bym pozostał w oryginalnej tonacji kolorystycznej
  Projektu Ryby nie powielisz wiec ja bym pozostał w oryginalnej tonacji kolorystycznej 
 a nie stylowka na eGT.
 a nie stylowka na eGT.

bo bardzo mi sie podoba ten kolor
 bo bardzo mi sie podoba ten kolor  jesli  dobrze wymieszaja..... chyba ze do czasu malowania uda mi sie zdobyc blekit od rs-a to bedzie rs najprawdopodobniej z  drobinkami brokatu
 jesli  dobrze wymieszaja..... chyba ze do czasu malowania uda mi sie zdobyc blekit od rs-a to bedzie rs najprawdopodobniej z  drobinkami brokatu ale odszedlem od tego pomyslu
 ale odszedlem od tego pomyslu 

grill bedzie bardzo podobny wlacznie z badlookiem
 grill bedzie bardzo podobny wlacznie z badlookiem lepiej dorwij reflektory te okrągłe co by mieć coś innego niż większość
 lepiej dorwij reflektory te okrągłe co by mieć coś innego niż większość ale ja nigdy nie lubilem isc za moda xd wole cos po swojemu niz potem  zalowac ze zrobilem ina czej niz chcialem
 ale ja nigdy nie lubilem isc za moda xd wole cos po swojemu niz potem  zalowac ze zrobilem ina czej niz chcialem  poradz ktory  z tych dwoch kolorow xd bo tylko tobie tu ufam
 poradz ktory  z tych dwoch kolorow xd bo tylko tobie tu ufam 
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)