Miniaturki w Albumie

Moderator: bombel

Awatar użytkownika
KVNKMY
nowy na forum
Posty: 9
Rejestracja: 2012-08-22, 20:07
Lokalizacja: Siepraw

Miniaturki w Albumie

Post autor: KVNKMY » 2015-10-13, 10:28

W Albumie, w Naszych Nissanach nie wyświetlają się miniatury do trzech dodanych ostatnio zdjęć. Wrzuciłem je wczoraj wieczorem 12 X 2015. W miejscu miniaturki jest napis "NO thumbnail". Same zdjęcia działają dobrze, poza tym, że ostatnie zdjęcie które dodałem (Nissan Sentra), jest tak jakby "niedokończone". Podobny efekt zdarzał mi się na dyskietkach. Na szczęście jest to tylko u samego dołu i właściwie w ogóle nie przeszkadza. Chciałbym zwrócić uwagę tylko na te miniatury.

Awatar użytkownika
bombel
Administrator
Posty: 11220
Rejestracja: 2009-12-07, 12:43
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: bombel » 2015-10-13, 11:04

KVNKMY, nie można wrzucać zdjęć na nasz serwer. Zdjęcia tylko z serwerów zewnwtrznych sa obsługiwane

Awatar użytkownika
KVNKMY
nowy na forum
Posty: 9
Rejestracja: 2012-08-22, 20:07
Lokalizacja: Siepraw

Post autor: KVNKMY » 2015-10-13, 11:31

Dwa wcześniejsze zdjęcia wrzucałem - tak jak w tym przypadku - bezpośrednio z dysku swojego komputera i mają miniaturki tak jak u innych użytkowników. No chyba że się coś zmieniło. Ale i tak się cieszę że właściwe zdjęcia działają. A co do tego paska u dołu fotki z Sentrą, to ten pasek powstał podczas przerzucania zdjęcia na komputer z innego komputera przez pendrive. Myślę że nie jest widoczny, w końcu go przeoczyłem. Dzięki za odpowiedź!

Awatar użytkownika
DubSon
fanatyk nissana
Posty: 2621
Rejestracja: 2011-07-14, 13:23
Lokalizacja: WLKP / St. Tuchorza

Post autor: DubSon » 2015-10-13, 20:40

bombel, własnego forum nie znasz? ;-)

album_cat.php?cat_id=4 :->

Awatar użytkownika
bombel
Administrator
Posty: 11220
Rejestracja: 2009-12-07, 12:43
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: bombel » 2015-10-14, 05:12

DubSon, znam. Chodzi o to, że nie wszystkim działa

Awatar użytkownika
KVNKMY
nowy na forum
Posty: 9
Rejestracja: 2012-08-22, 20:07
Lokalizacja: Siepraw

Post autor: KVNKMY » 2015-10-14, 17:47

Doszły dwa zdjęcia dodane przez użytkownika dominik 1974 i jest ten sam problem - nie wyświetlają się miniaturki

[ Dodano: 2015-11-30, 18:23 ]
Miniaturki się pojawiły! Super!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Administracja Forum”