[ Primera] Krótko i zwięźle - WP11-120 SRI
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- Bart-qlka2
- stały bywalec
A jak spalanie komputerowe w benzynie ma się do rzeczywistości? Bo ja w sumie na dieslowskim mogę polegać ±0,15
P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
Zielq nie wiem czy już tutaj pisałem ale listwy na drzwi od polifta, ciemne szyby, białe kierunkowskazy w błotnikach ( chyba po taniości podejdą z astry g ;P ) i fura jak marzenie
no co najwyżej jakieś V6 pod maskę i będzie lodzio miodzio 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Sajmooon, ja tego V6 tam nie wsadzam - nie ma mowy, nie dam się w to wciągnąć
Prędzej walnę porządnie Zielkq w łeb, żeby wybić mu ten pomysł z głowy 

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Wiooreck, mi osobiście ciężko powiedzieć, bo nie mam porównania do tankowania "od pełna do pełna". Zgadzało się względnie z GT'kiem janusza (różnica 0,2l/100km), a to znowu zgadza się z jego spalaniem gazu, które jest o dwa litry większe. 
Sajmooon, czytałem o kierunkach u nas na forum, ale nie jestem przekonany czy podejdą z astry:
http://allegro.pl/kierunkowskazy-boczne ... 95022.html
http://allegro.pl/kierunkowskazy-migacz ... 02261.html
Trochę się kształtem różnią (chyba że mówimy o innej astrze?) Z drugiej strony do astry jest większy wybór
Swoja drogą, co tak mało rzeczy wymienionych do zrobienia? Ja tutaj mam 150 pomysłów na minutę co trzeba tam jeszcze zrobić, aby to jakoś wyglądało i jechało...
janusz
Już w sumie możesz walić... Może zadziała (ale nie, nie silnik)... A przynajmniej żebym przez najbliższy czas zapomniał i się zdążyło w tym czasie sprzedać... 

Sajmooon, czytałem o kierunkach u nas na forum, ale nie jestem przekonany czy podejdą z astry:
http://allegro.pl/kierunkowskazy-boczne ... 95022.html
http://allegro.pl/kierunkowskazy-migacz ... 02261.html
Trochę się kształtem różnią (chyba że mówimy o innej astrze?) Z drugiej strony do astry jest większy wybór

Swoja drogą, co tak mało rzeczy wymienionych do zrobienia? Ja tutaj mam 150 pomysłów na minutę co trzeba tam jeszcze zrobić, aby to jakoś wyglądało i jechało...
janusz

Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
kurde no jak porównywaliśmy sztukę ze sztuką z astry g to były naszym zdaniem identyczne chociaż te co wrzuciłeś z almy też są fajne 
jak chcesz jeszcze pomysły to podsumowaniem wszystkiego była by deska z g20 połączona z jasną tapicerką z polifta ( taka moja fantazja
)

jak chcesz jeszcze pomysły to podsumowaniem wszystkiego była by deska z g20 połączona z jasną tapicerką z polifta ( taka moja fantazja

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Sajmooon, masz na mysli tą cześć z nawiewami?

Daj mi dłuższą chwilę, koncepcja pewnej samoróbki już też jest, ale trwają poszukiwania odpowiedniej jednostki do tego (taniej, a działającej...)
Ad@mus, może kiedyś... Swoją drogą Oldy chyba nie było? Wyślę Ci to jakoś pocztą, jak tylko ogarnę jakiś porządny kawałek kartonu.
DARO SUNNY GTI, oO, cudo sie robi. Zyskujesz własnie przydomek "Władca Painta" czy coś w ten deseń

Daj mi dłuższą chwilę, koncepcja pewnej samoróbki już też jest, ale trwają poszukiwania odpowiedniej jednostki do tego (taniej, a działającej...)

Ad@mus, może kiedyś... Swoją drogą Oldy chyba nie było? Wyślę Ci to jakoś pocztą, jak tylko ogarnę jakiś porządny kawałek kartonu.
DARO SUNNY GTI, oO, cudo sie robi. Zyskujesz własnie przydomek "Władca Painta" czy coś w ten deseń

Podróże małe i duże
Seba WWA, pewnie sam panel, przyciski, panel sterowania klimatyzacji i przerobienie układu sterowania nawiewami. Chciałem wrzucać tablet w deskę, ale koncepcja jednak poczeka. Trafiła się inna okazja obok której ciężko było mi przejść obojętnie...
I dzisiaj, 140 kilometrów później, spy photo:

I dzisiaj, 140 kilometrów później, spy photo:

Podróże małe i duże
zuh, masz rację.
Wagon - 430l
HB - 505l
Sedan - 490l
Tylko to są chyba dane liczone do wysokości szyb
Seba WWA, mieści sie wszystko, ale wymaga to wywalenia/innego ułożenia podręcznych najazdów, kluczy, anten CB i masy innych elementów, które w drodze mogą się przydać

Brzydkie? Może. Oklepane? Może. Standardowe? Tak. Ale mi to nie przeszkadza. Są 16'nastki, opony będą, to będzie można w przyszłości kombinować dalej. Ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem, a te mi się chwilowo podobają:
Tylko znowu rozpoczynamy konkurs pomysłów na kolor. Standardem będzie biel, ale może coś innego tym razem?
Przy okazji, wejdą na obniżeniu opony 205/55/16? Mam taką jedną w garażu i zastanawiam się, czy nie poszukać drugiej do pary
Pozdrawiam
Wagon - 430l
HB - 505l
Sedan - 490l
Tylko to są chyba dane liczone do wysokości szyb

Seba WWA, mieści sie wszystko, ale wymaga to wywalenia/innego ułożenia podręcznych najazdów, kluczy, anten CB i masy innych elementów, które w drodze mogą się przydać

Brzydkie? Może. Oklepane? Może. Standardowe? Tak. Ale mi to nie przeszkadza. Są 16'nastki, opony będą, to będzie można w przyszłości kombinować dalej. Ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem, a te mi się chwilowo podobają:

Tylko znowu rozpoczynamy konkurs pomysłów na kolor. Standardem będzie biel, ale może coś innego tym razem?

Przy okazji, wejdą na obniżeniu opony 205/55/16? Mam taką jedną w garażu i zastanawiam się, czy nie poszukać drugiej do pary

Pozdrawiam
Podróże małe i duże
opony 205/50/16 jak już szukaj
co do kolorów to ostatnio jestem fanem grafitu i racing bronze-na tym kolorze nie widać w ogóle syfu z drogi
pył z klocków czy inne takie, na białym szlag mnie trafia co mycie-ciężko utrzymać ten kolor w czystosci
co do kolorów to ostatnio jestem fanem grafitu i racing bronze-na tym kolorze nie widać w ogóle syfu z drogi

Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
też proponuję 205/50, Kamil kiedyś miał 205/55, a później miał zmieniać na 205/50
i tutaj dawno dawno temu jak przechodziłem z 195/60 R15 na 205/50 R16

i tutaj dawno dawno temu jak przechodziłem z 195/60 R15 na 205/50 R16

My GTline viewtopic.php?t=20447
SPRZEDAM:
pozostałości po P10 HB 2.0D, P11 2.0TD, GT i WP11.144 2.0B
SPRZEDAM:
Ad@mus, trudność w utrzymaniu czystego koloru problemu nie robi - nie przy moich przebiegach i częstych myciach 
marlos90, tak, tak, to takich będę szukał bo na zdjęciach to dobrze wygląda, ale ciekawi mnie, czy tymczasowo zmieści się tam profil 55 na jednej osi

marlos90, tak, tak, to takich będę szukał bo na zdjęciach to dobrze wygląda, ale ciekawi mnie, czy tymczasowo zmieści się tam profil 55 na jednej osi

Podróże małe i duże
zmieści się 205/55
My GTline viewtopic.php?t=20447
SPRZEDAM:
SPRZEDAM:
Podróże małe i duże
205/55 nie wygląda źle do póki felga jest min 7J
tak wygląda u mnie

mi się podoba takie coś, nazywa się to Chromium Black czyli chyba czarny chrom
http://cdn3.volusion.com/5ehx2.gysj4/v/ ... 1409163963
a tu masz kilka kolorów

tak wygląda u mnie

mi się podoba takie coś, nazywa się to Chromium Black czyli chyba czarny chrom

http://cdn3.volusion.com/5ehx2.gysj4/v/ ... 1409163963
a tu masz kilka kolorów

Seba WWA, zuh, dzięki chłopaki! Ja tutaj widzę, że na forum mamy więcej "miszczów photoshopa". Ah, ja nigdy tego porządnie nie opanowałem... Choć dalej nie mogę się zdecydować z kolorem. Pewnie to będzie przypływ chwili w sklepie 
Ad@mus, fela ma 7j.
Pozdrawiam

Ad@mus, fela ma 7j.
Pozdrawiam
Podróże małe i duże