Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Szpachlomiernika nie posiadam i też nie znam dokładnie suniacza Len- Dzej Dzej miał identycznego i robił remont blachy to wie dokładnie gdzie się co może dziać i co było robione a spalanie podał jak dla SR20 150 KM u mnie z czasem kiepsko niech się jeszcze ktoś pojawi to oblukamy razem ,,
Było tak Nissan sentra 1.6 115 KM Nissan P10 SR20 GT Nissan P11 SR20DEH
Obecnie: Prawie japoniec Volvo V40 1.9 turbo T4 200KM+
Modyfikacje LPG /Pomiary AFR/Strojenie AFR
Diagnostyka OBD 2
Żadne zdechło ! Po tegorocznym Nissanzonie ogólnopolskim mam jeden wniosek - musimy się ogarnąć! Przyzazdrośćiłem Wielkopolsce przełłoogromnej reprezentacji i ludzie - KURDE - w przyszłym roku trzeba się zebrać i solidną ekipą na zlot przybyć ! Nosz kurde ze mną włącznie praktycznie 2 osoby były z południa !
Jest: N14 SSS style,Pulsar GTI-R i K11 SUPER CVT
Było: 2 x B13 , N15 sedan, Micra K11, P11 Si i P11.144 sport VE...
A czego ludzie z dolnośląskiego nie mogą na ogólnopolski przyjechać ? zamiast robić jakiś piknik lepiej na 4 dni wyskoczyć i liczniejszą grupą zlot ogólnopolski ogarnąć....
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
Pawel18PL, niektórzy pracują i nie mogą wziąć wolnego, bo nie ma osoby na zastępstwo, a zajęć odwołać się nie da - uroki pracy na uczelni - przynajmniej u mnie tak jest