[ Dodano: 2014-12-07, 23:03 ]
Nie zaufam już diagnoście

W weekend wziąłem się za wymianę tulei dolnego wahacza i okazało się, że tuleje są sztywne. Sworzeń od biedy można się przyczepic i tak samo z końcówką. Autko jutro będzie składane bo czekam za częściami

Na górnym wahaczu górne tuleje są w bardzo dobrym stanie, więc jak to możliwe, gdy nie były wymieniane przez przynajmniej 3 lata? Tak samo z dolnym wahaczem. Poprzednicy kompletnie nie przypominają sobie takiej naprawy. A dolne gumy górnego wahacza to masakra

Zrobiłem to podświetlenie licznika na niebiesko. Nissan dostał nową baterie Warty, kołpaczki no i głośniki w miejsce oryginalnych otworów
[ Dodano: 2015-01-03, 13:00 ]
Witam!
Na dzień dzisiejszy auto ma się dośc dobrze

Jeszcze rdza nie odpadła

Zrobiłem już przednie zawieszenie i jest nieeebo lepiej

Sztywny jak ... w gotowości! No i hamuje też przyzwoicie

Oczywiście auto chodzi już na benzynie po 3 latach

Zalany nowym olejem, no i teraz jestem w chwili ogarnięcia wydechu. Mam na to przygotowane 450zł. Polecicie coś jak na znawców przystało?
Witam! Czas na odświeżenie tematu bo prace za kilka dni pójdą całkiem ostro. W autku wymieniłem kompletny komin. Powiem szczerze, że nissan mnie zaskoczył. Prawię idealna cisza, gdyby nie dziura wielkości pięści w podłodze

nie słyszał bym absolutnie samochodu. Zgadałem już balacharza - lakiernika na 8 lutego. Jednak progi będą wstawiane i reperaturki oraz podłoga będzie doprowadzona do kultury no i różnego rodzaju wgniotki itd. wszystko zostanie usunięte. Auto na 16/18 Lutego będzie gotowe

Znalazłem warsztat w dosyc dobrej cenie, więc szkoda paprac się samemu. Nie lubię migomatu

Dziś biorę się za światła usdm bo i tak auto czeka w garażu do poniedziałku za dowodem ponieważ chłopcy zajęli się szybciej moim wydechem niż ja

Może ktoś powiedziec jak z tym przekaźnikiem zrobic, żeby to przeciwmgłowe wracało normalnie? Kilka zdjęc auta. Pozdrawiam!