tyle że nie setką a naszym drugim autem.
  tyle że nie setką a naszym drugim autem.no ja niestety Twojego sunnego również nie kojarze, a po stanie widać że dbasz o autko. musisz się kiedyś wybać na spot lokalny do czerwonaka i poznać naszą wspaniałą ekipe

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Teddy ASC + AT 71  &
 Teddy ASC + AT 71  & 

Teddy ASC + AT 71  &
 Teddy ASC + AT 71  & 

oczywiście bezproblemowo.
  oczywiście bezproblemowo. 

tak więc jutro wymiana
 tak więc jutro wymiana   

ostatnio też pozbyłem się naklejki PL ze swojej klapy.
 ostatnio też pozbyłem się naklejki PL ze swojej klapy. Teddy ASC + AT 71  &
 Teddy ASC + AT 71  & 
 musze kupić dwie od razu bo na micrze takowa być musi
 musze kupić dwie od razu bo na micrze takowa być musi 
 od poniedziałku przez co najmniej tydzień będę w Sarbce
 od poniedziałku przez co najmniej tydzień będę w Sarbce  a jak tam jestem to często koło Ciebie przejeżdżam, ale to w tygodniu a w weekendy to po szkole jak wracam. Jak byłem, po ten kierunek wtedy to twój tata mówił o Micrze, ale nie wypadało wtedy buszować komuś po garażach hehe
 a jak tam jestem to często koło Ciebie przejeżdżam, ale to w tygodniu a w weekendy to po szkole jak wracam. Jak byłem, po ten kierunek wtedy to twój tata mówił o Micrze, ale nie wypadało wtedy buszować komuś po garażach hehe
 Teddy ASC + AT 71  &
 Teddy ASC + AT 71  & 

generalnie przegoniłem gada troche na autostradzie i mimo wieku nadal ma siłę
 generalnie przegoniłem gada troche na autostradzie i mimo wieku nadal ma siłę  

Teddy ASC + AT 71  &
 Teddy ASC + AT 71  & 

a z czego są to nawet nie wiem. pasować pasują
 a z czego są to nawet nie wiem. pasować pasują 
majchrzok pisze:(...) pasować pasują
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
 niestety albo stety ( w komore spalania nie puszcza) do wymiany jest uszczelka pod głowicą. puszcza po bloku płyn. jest to efekt jazdy mojej siory na zbyt ubogiej mieszance na LPG... :sciana:
 niestety albo stety ( w komore spalania nie puszcza) do wymiany jest uszczelka pod głowicą. puszcza po bloku płyn. jest to efekt jazdy mojej siory na zbyt ubogiej mieszance na LPG... :sciana: