Modzelitto pisze:. Proszę komentować

Wedle rozkazu

Moim zdaniem N16 sedan PH1 to super auto. Kosztuje niewiele, jest funkcjonalne i o ile jest zadbana, to nawet wygląda. Osobiście wolałbym to auto, niż P11. W bieli to już wogóle
Trochę golas z niego, ale w końcu to polski salon
Zająć się rudą w newralgicznych punktach i dbać o motor

Dzięki Za mile słowa. Moim zdaniem to Super Autko za super Cenę. Jestem bardzo z niego zadowolony

Golas to on nie jest

. Jeżeli czytałeś mój profil To wspominałem tam dobre słowa o złotej N16 mojego ojca I to jest dopiero Golas.
Ponadto Pracuje nad wzbogaceniem mojej almery. Kupuje. I jak założę to porobię foty i wtedy będziecie oceniać.
[ Dodano: 2015-03-19, 22:18 ]
Kwietas pisze:Jak tam sie progi trzymaja? Chrupie juz tam cos? Ciekaw jestem, bo jak tam patrze na inne N16stki to chyba tylko moja nie ma progow

Progi Całkiem Dobrze na razie. Ale ostatnio jak byl w ASO na wyminie oleju mówili mi ze (kwitną) i że trzeba zrobić konserwacje. Wiec na lato---- może troszke później muszę się zebrać i znaleść dobrego speca i odstawić na parę dni Amelkę i zrobić jej dobrze
[ Dodano: 2015-03-20, 00:28 ]
Kwietas pisze:piotrekkk1983, w mojej N16 2.0 w miescie w korkach jara 11 litrow gazu, na pelnej k***ie do 14,5 litra. Trasa po autostradzie ok 160-180 km/h wyszlo 10,5 litra a trasa do max 100 km/h ponizej 10 litrow. W kazdym przypadku 3 osoby w aucie i full bagazu.
Kwietas Moje N16 Spala na trasie przy 120 km/h 2 osob dorosłe plus 2 dzieciaków 7,5 literka LPG plus włączona Klima. Przyy 180 Nie zbadałem choć nie jest to predkosc której nie osiągnlem. Moja strzałka zatrzyma się przy 185 i myśle że sporo wtedy spalił paliwa
[ Dodano: 2015-03-21, 21:25 ]
Hey Przyszła Wiosna wiec zabrałem sie za autko.
Nissanek otrzymał nowe Butki na Lato

Fele jeszcze nie są skonczonym projektem Ponieważ Dekielki Przechodzą renowacje
A tu fota z okna
Na Pokład zawitało nowe Radyjko Alpine 104 BTi
No i Oczywiście Termometr z pomiarem temperatury IN i OUT

Za Pomoc przy zamontowaniu Radia Dziekuje Januszowi
A tu Nowy Gadżet Klubowy
[ Dodano: 2015-04-05, 22:43 ]
Skoro mówicie że to golas. Postanowiłem stanąć na wysokości zadania i nazbierać po Polsce troszkę Frykasów do mojej Amelki. I oto znalazłem nastepny punkt Programu: Światła przeciwmgielne Przednie.
Tu fota z montażu:

A tu juz Okazało sie że mam nawet kontrolke od tych świateł ( Miedzy innymi wymieniłem podświetlenie zegarów na Pomaranczowe:

A tu Fota jak to teraz wygląda na zewnątrz. Jest Super jasniej na dworze jakos

ale ludziska blyskają że razii..
Kilka dni poźniej znalazlem na necie wykładzinę do tylniej klapy bo Raziła swoją gołą blachą
Foto z Montarzu
Przed:

I PO
Co jeszcze mogę dołożyć Proszę o opinie moich wypocin i podpowiedzi

Pozdro