GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
Dobrze to teraz poruszymy troche spraw organizacyjnych.
Po pierwsze skoro grupa bielska do nas nie przyjechała na comiesieczny w takim razie my tez nie bedziemy jezdzic, bo w sumie po co jak nikt do nas nie przyjedzie:P (jezeli zmieni sie nastawienie to powrocimy to wspolnych wypadow)
Odnosnie cotygodniowych i comiesiecznych troche bałaganu wiec doszlismy (a raczej starzy wyjadacze
) ze najlepiej bedzie miec cotygodniowe i comiesieczne w jednym terminie, a w jeden tydzien cotygodniowy zmienia sie na comiesieczny. Wiec powracamy do starych dobrych czasow od zaraz. (miejsce pozostaje bez zmian)
Czyli
Comiesieczny będzie w pierwszy piątek miesiąca o 19:00
Najbliższy: 2.04.2010 o godzinie 19:00
Cotygodniowe wszystkie piatki (procz pierwszego) o 19:00
Rozpiska na miesiąc:
12.04.2010 o godzinie 19:00
19.04.2010 o godzinie 19:00
26.04.2010 o godzinie 19:00
* wszystkie te informacje sa zmienieone na pierwszej stronie
Oczywiście w miedzy czasie (sobota, niedziela) będziemy się także spotykac w soboty lub w niedziele na grill, gokarty lub kręgielnie.
Co do zlotu ogolnopolskiego nie ma miejsc dlatego osoby zainteresowane na 100% prosze pisac do mnie na gg, pw czy jak tam komu lepiej, abym wiedział ile miejsc wrazie czego rezerwować.
Co do spotkanka w łodzi jest odwołany i przeniosiony na wrzesień. Tylko teraz pytanie nie lepiej jak oni przyjada do nas na summer cars
A odnosnie summer cars bedziemy mieli miejsce w tak zwanej czolowce, ale jeszcze o tym pogadamy
(jakis transparent lub cos podobnego.) A ulotki zrobie na dniach. Mozę pomożecie i napiszecie co byście chcieli na ulotce i sklecimy ją rozsądnie
P.S. zdjecia z ostatniego comiesiecznego sa na pierwszej stronie dodane
Po pierwsze skoro grupa bielska do nas nie przyjechała na comiesieczny w takim razie my tez nie bedziemy jezdzic, bo w sumie po co jak nikt do nas nie przyjedzie:P (jezeli zmieni sie nastawienie to powrocimy to wspolnych wypadow)
Odnosnie cotygodniowych i comiesiecznych troche bałaganu wiec doszlismy (a raczej starzy wyjadacze

Czyli
Comiesieczny będzie w pierwszy piątek miesiąca o 19:00
Najbliższy: 2.04.2010 o godzinie 19:00
Cotygodniowe wszystkie piatki (procz pierwszego) o 19:00
Rozpiska na miesiąc:
12.04.2010 o godzinie 19:00
19.04.2010 o godzinie 19:00
26.04.2010 o godzinie 19:00
* wszystkie te informacje sa zmienieone na pierwszej stronie
Oczywiście w miedzy czasie (sobota, niedziela) będziemy się także spotykac w soboty lub w niedziele na grill, gokarty lub kręgielnie.
Co do zlotu ogolnopolskiego nie ma miejsc dlatego osoby zainteresowane na 100% prosze pisac do mnie na gg, pw czy jak tam komu lepiej, abym wiedział ile miejsc wrazie czego rezerwować.
Co do spotkanka w łodzi jest odwołany i przeniosiony na wrzesień. Tylko teraz pytanie nie lepiej jak oni przyjada do nas na summer cars

P.S. zdjecia z ostatniego comiesiecznego sa na pierwszej stronie dodane
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
GRZECHu SnowLady pisze ze nie ma miejsc bo nikt z nas nie chce byc 2 km od innych to po pierwsze a po drugie i zostalo po jednym w czteroosobowym i dwuosobowym, a tak sie sklada ze nas jest wiecej a glupio by bylo jechac a inni by nie jechali
hansior co do summer carsu to jest na poczatku wrzesnia nie wiem czy napewno ale o ile mnie pamiec nie myli to 9 wrzesien
hansior co do summer carsu to jest na poczatku wrzesnia nie wiem czy napewno ale o ile mnie pamiec nie myli to 9 wrzesien
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- hansior
- doświadczony forumowicz
Taki termin by mnie satysfakcjonowałmerid pisze:hansior co do summer carsu to jest na poczatku wrzesnia nie wiem czy napewno ale o ile mnie pamiec nie myli to 9 wrzesien

CENTO & NYSKA
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
Szczerze nawet jakbys w lipcu lub sierpniu robil summer cars to tez by było róznie z pogodą. Mamy taki region ze nigdy nie wiadomo 

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Ma ktoś może znajomego na stacji diagnostycznej? Potrzebuje podbić przegląd
Dziś mi zaś sie dopierniczył do wydechu. Co go ku**a obchodzi co mam pod autem. Na sportowy tłumik mi powiedział że to przeszkadza pieszym i innym jeżdżącym po drodze. Poje**ny koleś. Dziś tez odebrałem auto od mojego mechanika gdzie mi poprawiał przednie hamulce i niby znów wyszły źle... no co za poje**ni ludzie sa na stacjach diagnostycznych.

- obserVator
- wiem o czym pisze
Niestety znów jestem chory, więc postaram się pojawić w następny piątek.
Natomiast jakieś pół roku temu byłem zbadać sobie spaliny na stacji, było to na stacji, na której nie łatwo o pieczątkę i gość słowa nie pisnął a przecież zaglądał do mojej ryczącej dwururki
różnie to bywa chciałem powiedzieć
szerokości.
Z ustawionymi diagnostami też bywa różnie. Znajomy znajomego w ubiegłym roku kręcił nosem a w tym mnie zbeształ a jak otwarł maskę i zobaczył kibel rurę to zburaczał i powiedział, żebym w przyszłym roku już nie przyjeżdżałRyan1987 pisze:Ma ktoś może znajomego na stacji diagnostycznej? Potrzebuje podbić przeglądDziś mi zaś sie dopierniczył do wydechu. Co go ku**a obchodzi co mam pod autem. Na sportowy tłumik mi powiedział że to przeszkadza pieszym i innym jeżdżącym po drodze. Poje**ny koleś. Dziś tez odebrałem auto od mojego mechanika gdzie mi poprawiał przednie hamulce i niby znów wyszły źle... no co za poje**ni ludzie sa na stacjach diagnostycznych.

Natomiast jakieś pół roku temu byłem zbadać sobie spaliny na stacji, było to na stacji, na której nie łatwo o pieczątkę i gość słowa nie pisnął a przecież zaglądał do mojej ryczącej dwururki

to jedz na inna stacje i powiedz ofen ze dasz mu 50 zł i po problemie, a co do spotu to sie odbył w sympatycznym i małym gronie.
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Wiadomo ze w sympatycznym
Następny spot proponuję na kręgielni w piątek w poniedziałek zapytam jak cenowo ( przeważnie ok 10zl za godzinę przy 4 osobach na tor ) wygląda i termin najwyżej rezerwacje się zrobi.
[ Dodano: 2010-03-13, 14:02 ]
Cennikowo przedstawia się tak.

Wychodzi na to że przy 4osobach płacimy po 12.50zł za godzinę a przy 5 10zł. W grę wchodzi też wzięcie dwóch torów obok siebie jeśli większe grono się zapisze. Kto jest chętny? Propozycja jest taka że można spotkać się gdzieś o 19.00 pod ikea i wtedy np dwoma autami przejechać do siemców na kręgielnię. Proszę się wpisać kto jest chętny na ten piątek, zarezerwowałbym tor. W grę wchodzą też inne terminy.
Proponuję pograć 2godziny. od 20.00 - 22.00 chyba że spotkamy się wczesniej ?
-SiwoL

[ Dodano: 2010-03-13, 14:02 ]
Cennikowo przedstawia się tak.

Wychodzi na to że przy 4osobach płacimy po 12.50zł za godzinę a przy 5 10zł. W grę wchodzi też wzięcie dwóch torów obok siebie jeśli większe grono się zapisze. Kto jest chętny? Propozycja jest taka że można spotkać się gdzieś o 19.00 pod ikea i wtedy np dwoma autami przejechać do siemców na kręgielnię. Proszę się wpisać kto jest chętny na ten piątek, zarezerwowałbym tor. W grę wchodzą też inne terminy.
Proponuję pograć 2godziny. od 20.00 - 22.00 chyba że spotkamy się wczesniej ?
-SiwoL
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
BMW F30 316i 136 mods 210/320