MODEL:Primera p10
SILNIK: 2.0 EGT Sr20De
MOC: 150+ -
UKŁAD DOLOTOWY: Stożek
UKŁAD WYDECHOWY: czysty przelot zakończony tłumikiem WM
ELEKTRONIKA: Full
UKŁAD NAPĘDOWY: FWD
ZAWIESZENIE: Amorki KYB Ultra SR + spreingi -40/40mm eibacha
UKŁAD HAMULCOWY: Seria
BODY-KIT: Seria
ŚRODEK:
CAR-AUDIO: Coś tam Gra
PLANY:Się Zobaczy
Przeprowadzone naprawy....
jak do tej pory do dnia 5.01.2015 czyli przez miesiąc posiadania samochodu udało sie wymienić
-Sanki - stare były całkowicie przegnite
-Półosie - Stare były przegnite
-Przeguby Gumy Osłony - stare wiadomo...
Następny etap to wymiana Klocków oraz tarcz na brembo ewentualnie Ferodo
A w marcu max w czerwcu(zależnie od funduszy) samochód trafi do renowacji blacharsko lakierniczej(szukam grila bez znaczka jakby ktoś miał)
A pod koniec roku zapewne zakup nowego silnika bo ten juz powoli zaczyna dochodzic do etapu wiecznej emerytury i wymiana instalacji gazowej ( bo kto normalny zakłada zwykły gaz do wielopunkta

Wczoraj 5.01 przyszły 2 systemy głośników jedynej firmy jaką uznaje

Oglądałem to autko u nas w mieścinie gdy ja przyprowadzał
  Oglądałem to autko u nas w mieścinie gdy ja przyprowadzał  Gość kupił je z łodzi i miał też drugą czarną egt. Dosyć fajny widok wracam z pracy a tu ciach 2 egt pod biedronką
  Gość kupił je z łodzi i miał też drugą czarną egt. Dosyć fajny widok wracam z pracy a tu ciach 2 egt pod biedronką  Czekałem na właściciela z 15 min żeby pobajerować
  Czekałem na właściciela z 15 min żeby pobajerować  Co do wydechu to po co Ci buczadło, zostawmy to dla hond
 Co do wydechu to po co Ci buczadło, zostawmy to dla hond  Można zrobić fajny mruczący wydech tym bardziej że chcesz sobie zrobić audio. Masz dobry budżet do zrobienia auta więc trzymam kciuki
 Można zrobić fajny mruczący wydech tym bardziej że chcesz sobie zrobić audio. Masz dobry budżet do zrobienia auta więc trzymam kciuki  gdybym wiedzial wtedy jak ma wygladac blacharka to blacharz by robil az zrobi!!
 gdybym wiedzial wtedy jak ma wygladac blacharka to blacharz by robil az zrobi!!

Doprowadź do ładu i ciesz się furką
 Doprowadź do ładu i ciesz się furką 

![:]](./images/smilies/kwadr.gif) Tak więc można się spotkać  gdzieś i pogadać
 Tak więc można się spotkać  gdzieś i pogadać