merid pisze:bonzo nie zebym byl nie mily ale akurat lezalem w szpitalu wiec nie moglem.
johny_fellow troche za drogo. jestem ciekawy ile placicie za to lotnisko skoro skladki podniosly sie o 15 zł i latwo wyliczyc ze 3000 z calej poli to nie duza strata
Zreszta to juz nie moj interes jak sie koszty tylko organizatorow.
Co do nastepnego zlotu ogolnopolskiego postaram sie zadzialac aby bylo to w kamieniu slaskim i mysle ze pare osob mi pomoze w tym. (to tez nie jest miejsce aby tutaj o tym pisac)
P.S. Jezeli moj post kogos urazi przepraszam i bede czekał czy bedzie miejsce dla grupy slaskiej czy tez nie.
Zamiast przepraszać, po prostu nie pisz takich wypowiedzi. Po raz kolejny jesteśmy stawiani w sytuacji, gdzie pomiędzy wierszami, rzuca się serie niedomówień, które mogą postawić organizatorów w złym świetle. Jeśli uważasz, że możemy część pieniędzy ze składek brać dla siebie na prywatne cele, to informuję Cię, że taką sytuację uważam za osobisty potwarz.
Na głowie ludzie stają, żeby załatwić dla każdego chętnego miejsce noclegowe, a tutaj takie coś. Jestem absolutnie zniesmaczony Twoim postem i uważam, że jest on poniżej krytyki.