[Polecam] Blacharstwo-Lakiernictwo Warszawa URSYNÓW (Rafał)
[Polecam] Blacharstwo-Lakiernictwo Warszawa URSYNÓW (Rafał)
Gorąco polecam Rafała, blacharza i lakiernika z warszawskiego Ursynowa.
Pełna oferta od prac typowo blacharskich i lakierniczych, przez oczywiście polerowanie lakieru, zniszczonych reflektorów, na spawaniu plastików (np. zderzaków) skończywszy.
Poszukiwałem na szybko jakiegoś lakiernika, który nie spapra roboty. Znalazłem ogłoszenie Rafała na olx i zaryzykowałem - dziś nie żałuję. Zderzak (mimo że wcześniej w wyniku stłuczki był zupełnie połamany) wygląda lepiej niż nowy. Lakier to prawdziwy majstersztyk.
Ceny zachęcające, każde auto wyceniane jest indywidualnie.
Kontakt:
Rafał
514 033 683

Pełna oferta od prac typowo blacharskich i lakierniczych, przez oczywiście polerowanie lakieru, zniszczonych reflektorów, na spawaniu plastików (np. zderzaków) skończywszy.
Poszukiwałem na szybko jakiegoś lakiernika, który nie spapra roboty. Znalazłem ogłoszenie Rafała na olx i zaryzykowałem - dziś nie żałuję. Zderzak (mimo że wcześniej w wyniku stłuczki był zupełnie połamany) wygląda lepiej niż nowy. Lakier to prawdziwy majstersztyk.
Ceny zachęcające, każde auto wyceniane jest indywidualnie.
Kontakt:
Rafał
514 033 683
Ależ proszę bardzo  niestety nie są to najwyższej jakości foty, ale robota jest profi.
 niestety nie są to najwyższej jakości foty, ale robota jest profi.
Malowany był sam zderzak, prace blacharskie i montaż (lekkie prostowanie pasa, podkład antykorozyjny, lakierowanie pasa, wymiana świateł, spasowanie maski, blotnika i wymiana wzmocnienia) przeprowadzałem sam w piątkowe popołudnie i kawałek soboty 

niestety nie są to najwyższej jakości foty, ale robota jest profi.
 niestety nie są to najwyższej jakości foty, ale robota jest profi.Malowany był sam zderzak, prace blacharskie i montaż (lekkie prostowanie pasa, podkład antykorozyjny, lakierowanie pasa, wymiana świateł, spasowanie maski, blotnika i wymiana wzmocnienia) przeprowadzałem sam w piątkowe popołudnie i kawałek soboty

A CENY?

Sunny 1.6 16V - był
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Almera GTI - JEST ":D
viewtopic.php?t=18922&postdays=0&postor ... &start=120
						Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Almera GTI - JEST ":D
viewtopic.php?t=18922&postdays=0&postor ... &start=120