ZLOT 2010 - rozmowy
Kurcze troche jestem rozczarowany baza noclegowa bo mam do wyboru domek gdzie sa rodziny z dziecmi i ma byc cicho wiec napewno odpada, a drugi 2 kilometry od wszystkich. Poczekam i zobacze czy cos sie zwolni
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- Niewinna
- fanatyk nissana
Ty sie nie zastanawiaj, na pewno sie nic nie zwolni... Wiesz, przeciez i tak bedziemy imprezowac w barzeKurcze troche jestem rozczarowany baza noclegowa bo mam do wyboru domek gdzie sa rodziny z dziecmi i ma byc cicho wiec napewno odpada, a drugi 2 kilometry od wszystkich. Poczekam i zobacze czy cos sie zwolni

AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA"
!
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836

viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
dobrze wiem jak bedzie i dobrze wiem ze nie bede biegal po calej miejscowosci tylko chce byc kolo wszystkich 
pozatym nie chce przyjechac sam lecz z cala grupa ale widze ze na razie miejsca dla nas nie ma. poczekamy zobaczymy

pozatym nie chce przyjechac sam lecz z cala grupa ale widze ze na razie miejsca dla nas nie ma. poczekamy zobaczymy
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Pole namiotowe jest ok. 200m od głównych ośrodków.Tuśka pisze:jeszcze są namioty
W ośrodkach głównych jest zakaz stawiania namiotów. Chyba, że dla atrakcji może być dla dzieci.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany namiotem to mogę podać namiary na pole. Dodam, że wiem o nim tylko gdzie ono jest, i jak wygląda z zewnątrz. Nic poza tym. Wszystko trzeba będzie załatwiać na własną rękę.
Znowu z NISSANem
Były:
- Micra K11, 2001 r., CG10DE;
- 100 NX B13, 1992 r., GA16DS;
- Primera P11, 1996 r., SR20DE;
- MAXIMA A33 QX, 2001 r., VQ30DEK.
http://www.agent-pzu.lukasz-ufnal.pl

Były:
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Wszystkich czekających na potwierdzenie wpłat za rezerwację informuję, że ja będę je Wam potwierdzał. Pierwszą wycieczkę do ośrodków zrobię sobie w środę lub czwartek i dowiem się co i jak. Czekajcie cierpliwie.
Znowu z NISSANem
Były:

Były:
tu nie chodzi o przygarniecie bo po pierwsze nie jade sam tylko z 2 osobami towarzyszacymi i do tego ktos z mojej grupy tez chcial jechac, ale widze ze nie pisany mi jest w tym roku ogolnopolski. Tak sie tylko zastanawiam po co była lista chetnych
P.S. Nie bede jechał 500 km zeby potem rozkładać namiot i sie meczyc na ziemii. Jezeli jestescie tacy madrzy to odstapcie mi domek i idzcie cwaniaki do namiotu

P.S. Nie bede jechał 500 km zeby potem rozkładać namiot i sie meczyc na ziemii. Jezeli jestescie tacy madrzy to odstapcie mi domek i idzcie cwaniaki do namiotu
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
merid nie narzekaj i poczekaj.
Teraz co do organizacji - kiedy w końcu podasz mi koszty wynajęcia lotniska w Kamieniu Śląskim? Zerknij w pierwsze posty w tym temacie (Twoje i moje). Do teraz czekam na tą informację! Ja w tym czasie zjeździłem 3 lotniska, kilka (może nawet już kilkanaście) ośrodków wypoczynkowych, rozmawiałem z właścicielami tych lotnisk i ośrodków, ochroną, opieką medyczną, policją itd.
Dlatego, skoro sam nic nie zrobiłeś do teraz, weź na wstrzymanie z krytyką. Nie brnij dalej.
[ Dodano: 2010-03-09, 09:05 ]
Wszystkich zainteresowanych informuję, że gdy w obecnych ośrodkach (prócz WEGI) będzie 100% obłożenie, zorganizuję jeszcze inne ośrodki. Nie będą one położone bezpośrednio przy 3 głównych ale nie będą też tak daleko jak WEGA.
Teraz co do organizacji - kiedy w końcu podasz mi koszty wynajęcia lotniska w Kamieniu Śląskim? Zerknij w pierwsze posty w tym temacie (Twoje i moje). Do teraz czekam na tą informację! Ja w tym czasie zjeździłem 3 lotniska, kilka (może nawet już kilkanaście) ośrodków wypoczynkowych, rozmawiałem z właścicielami tych lotnisk i ośrodków, ochroną, opieką medyczną, policją itd.
Dlatego, skoro sam nic nie zrobiłeś do teraz, weź na wstrzymanie z krytyką. Nie brnij dalej.
[ Dodano: 2010-03-09, 09:05 ]
Wszystkich zainteresowanych informuję, że gdy w obecnych ośrodkach (prócz WEGI) będzie 100% obłożenie, zorganizuję jeszcze inne ośrodki. Nie będą one położone bezpośrednio przy 3 głównych ale nie będą też tak daleko jak WEGA.
Znowu z NISSANem
Były:

Były:
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
merid Jeśli bym jechal tylko z pysią bez dziecka to mógłbym Ci domek odstąpić,ale jak pisze johny_fellow nie ma się co stresować miejsca jest dużo w przyległych ośrodkach,tych bliższych i tych niewiele oddalonych od głównego zlotowiska.merid pisze:tu nie chodzi o przygarniecie bo po pierwsze nie jade sam tylko z 2 osobami towarzyszacymi i do tego ktos z mojej grupy tez chcial jechac, ale widze ze nie pisany mi jest w tym roku ogolnopolski. Tak sie tylko zastanawiam po co była lista chetnych![]()

co do rezerwacji w pierwszym dniu to nie zawsze niestety jest tak że codziennie się wchodzi na forum, wiem że nie wszyscy mają rezerwację ( między innymi ja ) ale różnie bywa i nie ma co kręcić afer tam gdzie ich nie potrzeba wystarczy spokojnie poczekać i być cierpliwym
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Zawsze się coś zwalnia więc nie ma co płakaćmerid pisze:Kurcze troche jestem rozczarowany baza noclegowa bo mam do wyboru domek gdzie sa rodziny z dziecmi i ma byc cicho wiec napewno odpada, a drugi 2 kilometry od wszystkich. Poczekam i zobacze czy cos sie zwolni

100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu

--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"

W zeszlym roku bylo ok 2500zl netto ( o ile mnie pamiec nie zawodzi) dotego trzeba sobie samemu wszytsko na lotnisku zalatwiac.johny_fellow pisze:merid nie narzekaj i poczekaj.
Teraz co do organizacji - kiedy w końcu podasz mi koszty wynajęcia lotniska w Kamieniu Śląskim? Zerknij w pierwsze posty w tym temacie (Twoje i moje). Do teraz czekam na tą informację!
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Co daje ponad 3000zł brutto. A to nie jest tanio...
Znowu z NISSANem
Były:

Były:
bonzo nie zebym byl nie mily ale akurat lezalem w szpitalu wiec nie moglem. johny_fellow troche za drogo. jestem ciekawy ile placicie za to lotnisko skoro skladki podniosly sie o 15 zł i latwo wyliczyc ze 3000 z calej poli to nie duza strata 
Zreszta to juz nie moj interes jak sie koszty tylko organizatorow.
Co do nastepnego zlotu ogolnopolskiego postaram sie zadzialac aby bylo to w kamieniu slaskim i mysle ze pare osob mi pomoze w tym. (to tez nie jest miejsce aby tutaj o tym pisac)
P.S. Jezeli moj post kogos urazi przepraszam i bede czekał czy bedzie miejsce dla grupy slaskiej czy tez nie.

Zreszta to juz nie moj interes jak sie koszty tylko organizatorow.
Co do nastepnego zlotu ogolnopolskiego postaram sie zadzialac aby bylo to w kamieniu slaskim i mysle ze pare osob mi pomoze w tym. (to tez nie jest miejsce aby tutaj o tym pisac)
P.S. Jezeli moj post kogos urazi przepraszam i bede czekał czy bedzie miejsce dla grupy slaskiej czy tez nie.
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
Sajmooon pisze:co do rezerwacji w pierwszym dniu to nie zawsze niestety jest tak że codziennie się wchodzi na forum, wiem że nie wszyscy mają rezerwację ( między innymi ja )
kto chcial to udalo mu sie zarezerwowac bez jakiegokolwiek problemu i nie mowie tu tylko o sobie ale i o innych. chcieli? mają wszystko na tacy podane
dokładnie, teraz wystarczy poczekacSajmooon pisze:ale różnie bywa i nie ma co kręcić afer tam gdzie ich nie potrzeba wystarczy spokojnie poczekać i być cierpliwym
P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
Przewóz Osób 604-564-355
- sergiej
- fanatyk nissana
kurcze jak sie chce jechac to sie jedzie i nie martwi o nic i o to hdzie sie przespi ...na imprezy i tak wszsycy kolo baru beda przychodzic wiec nie wiem w czym problem ...rezerwujcie gdziekolwiek tylko jest miejsce i przyjezdzajcie na zlot a nie marudzicie ze cos nie tak ...jak zwykle ktos niezadowolony z czegoś ...a naprawde zapowiada sie ze w tym roku organizacja bedzie wzorowa 

To jest właśnie przerażające! Nie zaczynaj chłopie od marudzenia i rozliczania organizatorów. Czekaj cierpliwie, aż coś się zwolni, bądź zaklep coś w dalszej lokalizacji. W doku będziesz tylko spał. Generalnie bawimy się w większych grupach, więc śmiało możesz zaklepać domek w cichej dzielnicy, a dołączyć się do imprezki gdzie można hałasować.
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
- Maciek78
- aktywny forumowicz
- Kontakt:
Moim zdaniem organizatorzy schrzanili sprawę. Przecież powinni poczekać z podaniem informacji do czasu, aż wyzdrowiejesz i będziesz miał równe szanse. Na dzień dobry taka wpadka, a femerid pisze: nie zebym byl nie mily ale akurat lezalem w szpitalu wiec nie moglem.
Bombello, jeszcze 37! dni do terminu wpłaty. Uspokój sięBombel pisze: Dziwi mnie tylko jedno. Osrodki całe zarezerwowane a na zlot wplaciło 30 osób

Kapitanie (sorki ElmerJawert pisze: co do żagli wygląda tak:
ceny w rejsie:
Omega ok. 20 zł za godzine, doba 80 zł
Orion 120 zł pierwsza doba
oby pogoda dopisała

Z dumą łykasz szczeciński paprykarz
www.snkp.pl
www.snkp.pl
Dokładnie,a z tego co pamiętam przez ostatnie dwa lata składka nie wzrosła w ogóleSzymeq pisze:merid napisał/a:
jestem ciekawy ile placicie za to lotnisko skoro skladki podniosly sie o 15 zł
O czym Ty piszesz ? Mi się wydaje, że składka wzrosła o 5 złale chyba się nie znam ....
micra K10 1,0 lx 89r R.I.P.
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P.
http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P.
http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Współczuje Ci ale co My mieliśmy na to poradzić? Czego od Nas oczekiwałeś? Chyba telepatii...merid pisze:akurat lezalem w szpitalu wiec nie moglem
Tego dowiesz się po zlocie. Przedstawimy rozliczenie.merid pisze:johny_fellow troche za drogo. jestem ciekawy ile placicie za to lotnisko
W koszta nie wchodzi tylko lotnisko. Jest sporo innych spraw (głównie z dziedziny bezpieczeństwa), które trochę kosztują.
Coś na przyszłość - gdyby ktoś wpadł na pomysł żeby żądać od Nas faktur za wszystko, to poproszę info na PW. Wyliczę tej osobie VAT jaki ma zapłacić za faktury i je specjalnie dla niej załatwimy.
Nie rozumiem tego zdania... Kto mi to wytłumaczy?merid pisze:Zreszta to juz nie moj interes jak sie koszty tylko organizatorow.
Ciekawe. Gorzej jak w trakcie napiszesz, że olałeś temat.merid pisze:Co do nastepnego zlotu ogolnopolskiego postaram sie zadzialac aby bylo to w kamieniu slaskim i mysle ze pare osob mi pomoze w tym. (to tez nie jest miejsce aby tutaj o tym pisac)
Znowu z NISSANem
Były:

Były: