też jakby ktoś kombinował, z przodu mam seryjną i jest super
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon

Strach kupować w Twoich okolicach samochódvixo pisze: I kolejne 8primer do których przymierzałem też było niby bite bo nie pasuje a powinna

Będę testerem to zdam relację czy wpłynęła na auto i jak się sprawujemarlos90 pisze:nie wyglądają na "masywne i pewne"

Do forumowych też mierzone byłoZielkq pisze:Strach kupować w Twoich okolicach samochód

a jak duże będzie to miało znaczenie przy tej różnicy materiałów?VE Killer pisze:ja osobiście preferuję rozpórki z rury bezszwowej a nie profila kwadratowego ze szwem

VE Killer pisze:nie za bardzo też rozumiem po co robić rozpórki z fasolkami jeśli samochód nie był bity to nie może być rozbieżności w rozstawach pomiędzy różnymi egzemplarzami tego samego modelu

to też właśnie rozpórki były robione na niebitym egzemplarzu P11, a to że są fasolki to właśnie dlatego że nadwozie pracuje i wychodzą drobne różnice. Można by zrobić pod niebite auto, ale sądzę że sporo forumowiczów powiedziałoby że rozpórki są niedobre bo nie pasująVE Killer pisze:wystarczy mieć dostęp do jednego niebitego samochodu i rozpórki są ogarnięte
 Kwietas coś wie na ten temat, do niego nie pasowała a do drugiej Almery na zlocie już weszła bez większych problemów. Później zrobiłem drugą rozpórkę pod jego egzemplarz (obniżone, utwardzone zawieszenie)
 Kwietas coś wie na ten temat, do niego nie pasowała a do drugiej Almery na zlocie już weszła bez większych problemów. Później zrobiłem drugą rozpórkę pod jego egzemplarz (obniżone, utwardzone zawieszenie) Chyba że już wcześniej byłeś na forum
 Chyba że już wcześniej byłeś na forum 
tak faktycznie jest to normalne w daewoo tico i starych zgnitkachnicek-1213 pisze:Pewno, że ma. Karoseria w brew pozorom nie jest sztywna. Prosty przykład jak podniesiesz auto na lewarku np lewy przód to drzwi od kierowcy bądą się ciężej zamykać i to jest normalne
[ Dodano: 2014-10-12, 16:31 ]
No tak ale jak już jest zdeformowana buda to nie ma przeciwwskazań aby zamontować tak jak jest. CO innego jak rozpórka była zamontowana fabrycznie.