GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
Aj tam opowiadasz, jeżeli chcesz się w trójmiasto przeprowadzic to nie dalekouleńka pisze:ja myślę że powoli musicie się oswajać ze spotami beze mnie

Raptem 400 kilometrow i to niecałe

Jak rano w niedzielę wyjedziesz to trafisz prosto na spota i na rano w poniedziałek bedziesz w Trójmieście

Dałem radę tak jeździć super bryką BMW650i (czytaj bardzo mały wóz - 126p) to nissanem nie dasz rady.
- 
				Saffira
Co to za gra   ?
 ?

?
 ?http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/48114  ->Nismo na PJ
Y10 -> Skyline Combi:)
- 
				Saffira
Ja sobie pogrywałem w symulatory jazdy ciężarówka, ale potem mi przeszło  Pograć można ale nie tam zęby od razu się uzależniać
  Pograć można ale nie tam zęby od razu się uzależniać  Lepiej się uzależnić od wprowadzania ciągłych modyfikacji w samochodzie
  Lepiej się uzależnić od wprowadzania ciągłych modyfikacji w samochodzie   

Uleńka, poszło PW

Pograć można ale nie tam zęby od razu się uzależniać
  Pograć można ale nie tam zęby od razu się uzależniać  Lepiej się uzależnić od wprowadzania ciągłych modyfikacji w samochodzie
  Lepiej się uzależnić od wprowadzania ciągłych modyfikacji w samochodzie   
 Uleńka, poszło PW

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/48114  ->Nismo na PJ
- 
				Saffira
- sergiej
- fanatyk nissana
chodzi o to ze nawet jak siadam do kompa to mi szybko nudzi granie ...ale jakby byla jakas dobra konsola ...to nawet ze swoja przyszla zona bym gral w pro evolution  

[ Dodano: 2010-03-09, 10:57 ]
wracajac do tematu bo sie smietnik robi i bede musial zaraz czerwone kreski wstawiac ...zwlaszcza temu ktory powinien porzadku pilnowac a tylko lezy z wywalonymi genitaliami do gory ...proponuje spot w niedziele na krematorium

[ Dodano: 2010-03-09, 10:57 ]
wracajac do tematu bo sie smietnik robi i bede musial zaraz czerwone kreski wstawiac ...zwlaszcza temu ktory powinien porzadku pilnowac a tylko lezy z wywalonymi genitaliami do gory ...proponuje spot w niedziele na krematorium
Mam rankę, ale wieczorem będę wolnysergiej pisze:...proponuje spot w niedziele na krematorium
 , nie widzę problemu, chyba że będzie lało
, nie widzę problemu, chyba że będzie lało  
 [ Dodano: 2010-03-09, 14:47 ]
Byle byś białych ścieżek nie wciągałsergiej pisze:bede musial zaraz czerwone kreski wstawiac

Małe czarne w paskudnym auciebombel pisze:Czyzbym Vanesse na zdjeciach widzial??
 , była
 , była  
Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

![]:-> ]:->](./images/smilies/diabelek.gif)

więc tak na stałe się nie rozstaniemy, poza tym są jeszcze zloty ogólnopolskie i inne więc nei ma co płakać
 więc tak na stałe się nie rozstaniemy, poza tym są jeszcze zloty ogólnopolskie i inne więc nei ma co płakać 

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) na dust2
 na dust2