[N14] Kodowanie komputera
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
[N14] Kodowanie komputera
Witam mam dosc spory problem a mianowicie po odlaczeniu akumulatora nie mam centralnego zamka i elektrycznych szyb. Na internecie nie moglem nic znalesc oprocz tego ze pierw trzeba odlaczyc - ale to juz po fakcie. Moja prośba jest taka aby ktoś powiedzial mi w czym moze tkwic problem i jak go ew. usunac. Z tego co wyczytalem jest to rozkodowany komputer jednak ze autko pali normalnie na gazie a pompke mam odlaczona (juz takiego kupilem). Pozdrawiam Nissano maniak ow
Hacik.

Dobrze już ide zapalic to zerne od razu na bezpieczniki... a pod maska to rozumiem w tej plastikowej skrzynecce malej podluznej tam sa chyba kwadrawowe. Mam nadzieje ze cos tam sie stalo, bo ja ja obrocilem o 180 stopni, wyciagalem aku i ogolnie robilem miejsce bo skrzynie zwalalismy aby sprzeglo zrobic. zaraz dam znac co i jak.
[ Dodano: 2014-08-23, 15:45 ]
Ogólnie sprawdzilem bezpieczniki obok kierownicy i wszystkie sa ok. Pod maska te kwadratowe jak przetlumaczylem nie ma od szyb ale na wszelki wypadek poprzemienialem bezpieczniki z tymi samymi oznaczeniami czyli 3 na 5 i dalej szybki nie chodza. Niewiem jak sie te kwadratowe sprawdza...

[ Dodano: 2014-08-23, 15:45 ]
Ogólnie sprawdzilem bezpieczniki obok kierownicy i wszystkie sa ok. Pod maska te kwadratowe jak przetlumaczylem nie ma od szyb ale na wszelki wypadek poprzemienialem bezpieczniki z tymi samymi oznaczeniami czyli 3 na 5 i dalej szybki nie chodza. Niewiem jak sie te kwadratowe sprawdza...