Znalazlem na allegro napinacz lancucha gornego i sam lancuch w dobrej cenie, w zasadzie to jest komplet naprawczy
sprzedawany na sztuki
sa to czesci firmy : arco/motrex
Zna ktos te firme ?

---------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chodzi ci o tą firmę to totalma porażka, korpus był tak dennie odlany że miał w kanałach miejsce gdzie był jeszcze piasek formierski i wszystko musiałem oczyścić. okazała się to zbędna robota ponieważ nie trzymał on oleju, i po dłuższym postoju wyciekał z niego olej i przy rozruchu łańcuch nie był napinany. Skończyło się na tym że wstawiłem korpus i resztę metalowych części ze starego napinacza, a wymieniłem tylko ślizg. przejechałem od tamtej pory 7000km i błoga cisza jest
 tak że jak za nieduże pieniądze (ok 100PLN) masz do kupienia to polecam, bo nie warto płacić 320PLN za oryginał.
 tak że jak za nieduże pieniądze (ok 100PLN) masz do kupienia to polecam, bo nie warto płacić 320PLN za oryginał. Żródło: NKP

hehe ale bede musiał w końcu to zrobić
 hehe ale bede musiał w końcu to zrobić  ale chyba pierw zaczne od samych napinaczy, jeżeli nic nie da to zmienie łańcuszki
 ale chyba pierw zaczne od samych napinaczy, jeżeli nic nie da to zmienie łańcuszki 
 dzięki za podpowiedz
 dzięki za podpowiedz