Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Małymi kroczkami docieram do finiszu z budą. Jestem częstym gościem u lakiernika w trakcie natrysku podkładu. Widać wszelkie niedoskonałości które mogą "umknąć".
Został również wykonany próbny natrysk na jednej warstwie lakieru + delikatna polerka. Naturalnie na zdjęciu trudno powiedzieć, że ma to coś wspólnego z rzeczywistością. Przypominam, jest to kolor KV2 z palety nissana skynline r34
Słońce nr 1
Słońce nr 2
Cień plus lampa
Cień bez lampy
Silnik jest już kompletnie rozebrany. Graty czekają na lepszy czas. W chili obecnej szukam miejsca w łodzi które zapewniło by mi komfortowe warunki do składania wszystkiego w całości
NissanDreams, tu nie innych kolorów. To jest jeden i ten sam kolor KV2 Athlete Silver. Zrobiłem zdjęcia pod różnym kątem i w różnych warunkach oświetleniowych tej samej próbki natryskowej.
Jak chcesz odgrzewać kotleta to zapraszam do mnie, mam cały talerz
Prima stoi, stoi w podkładzie... i nie wiem kiedy do mnie wróci. Gdy oddawał samochód lakiernikom powiedziałem - bez pośpiechu Panowie. Teraz, teraz ku@#a pluje się w brodę. Buhahah
Zbieram graty, zawieszenie, hamulce, staram się ściągnąć części do silnika zza oceanu. Ogólnie bez spiny. W rzeczywistości i tak bez skończonej budy nic nie ruszę. Wolny czas spędzam na realizacji innych projektów. Oto efekt pracy naszego duetu w warsztacie by Nova Auto