[ Primera] "AKAI REI" czyli Primera P11GT z ASCD
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
-
- nowy na forum
George, Wujo38, SpokoBorsuk, Andrzej., Seba WWA dzięki
. Ja malowałem tą samą farbką co Zielkq
.
Białe kierunki lepiej pasują do srebrnej Primki - ogólnie do jasnych kolorów. Pomarańczowe ładniej wyglądają przy czarnych, pomarańczowych i czerwonych
Myślę nad jakimś nowym modem, który pozwoli nabrać Primce troszeczkę charakteru, ale nie zmieni zbytnio wyglądu zewnętrznego - chodzi o utrzymanie oryginału.
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

Białe kierunki lepiej pasują do srebrnej Primki - ogólnie do jasnych kolorów. Pomarańczowe ładniej wyglądają przy czarnych, pomarańczowych i czerwonych

Myślę nad jakimś nowym modem, który pozwoli nabrać Primce troszeczkę charakteru, ale nie zmieni zbytnio wyglądu zewnętrznego - chodzi o utrzymanie oryginału.
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
poprzeczki w zderzaku na czarno, czarne nerki (no chrom+siatex tuning), gleba przedniej osi na jakimś zestawie -30mm, zmiana koloru alu na ciemniejszy (antracyt/gun metal/rota bronze), likwidacja emlematów na budzie, poprawki stylistyczne, zmiana koloru zacisków na czarny polysk, oraz przybajerka wlepkami rodzimej produkcji:)
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
Ad@mus:
- poprzeczki w zderzaku na czarno - myślałem o tym i stwierdzam, że nie
- nerki z siatką - czyli wersja GT na UK - też myślałem o tym i też nie, wolę te co są
- gleba - NIE, W ŻADNYM WYPADKU TEGO NIE BĘDZIE!
- kolor felunku - pasuje mi to co jest, ale renowacja by się przydała. Na razie stal musi zostać zrobiona
- emblematy - zostają, nie ściągam ich, lubię je
- malowanie zacisków - jest w planach
- poprzeczki w zderzaku na czarno - myślałem o tym i stwierdzam, że nie
- nerki z siatką - czyli wersja GT na UK - też myślałem o tym i też nie, wolę te co są
- gleba - NIE, W ŻADNYM WYPADKU TEGO NIE BĘDZIE!
- kolor felunku - pasuje mi to co jest, ale renowacja by się przydała. Na razie stal musi zostać zrobiona
- emblematy - zostają, nie ściągam ich, lubię je
- malowanie zacisków - jest w planach
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Bo na glebie to trzeba umieć jeździć 
A te nalepki to bym w pi***c wy***l. Są, moim zdaniem tragiczne. Jakby ludzie nie wiedzieli co to za samochód...

A te nalepki to bym w pi***c wy***l. Są, moim zdaniem tragiczne. Jakby ludzie nie wiedzieli co to za samochód...
Ostatnio zmieniony 2014-05-20, 08:18 przez vixo, łącznie zmieniany 1 raz.
z przodu to brakuje teraz tylko reflektorów usa i byłby już ideał ew. pokusić się o pomalowanie na czarno tego co można w środku reflektora
My GTline viewtopic.php?t=20447
SPRZEDAM:
pozostałości po P10 HB 2.0D, P11 2.0TD, GT i WP11.144 2.0B
SPRZEDAM:
Vixo gleba tak, ale nie do jazdy na co dzień. Ja potrzebuję auta do codziennego przemieszczania się w miarę komfortowych warunkach. Gleba może i jest komfortowa, ale nie na nasze rodzime drogi
. Tak więc auto zostaje tak jak jest. Emblematy też zostają, nie ściągam ich - lubię je ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Marlos90 nad światełkami pomyślimy
Co do malowania na czarno to nie chce mi się znowu rozklejać lamp. Raz wystarczy. Poza tym, tego plastiku co jest w środku i tak nie widać
.
Marlos90 nad światełkami pomyślimy

Co do malowania na czarno to nie chce mi się znowu rozklejać lamp. Raz wystarczy. Poza tym, tego plastiku co jest w środku i tak nie widać

pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
DARO SUNNY GTI, to janusz ma jeszcze moją farbkę, zgłoś się do niego 

Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Seba WWA w taki sposób malowane
Szczerze powiedziawszy nie chce mi się rozcinać lamp. Oryginalnego kleju już nie mam w lampach, bo je jakoś w wakacje zeszłego roku czyściłem i poskładałem na "wiadomo co"
. Zresztą jest dokładnie tak, jak napisał Foo, na czerwonym różnie może to wyjść, zwłaszcza, że ja mam ciemniejszy czerwony AP0, natomiast Mishi lub Beliar mają jasny czerwony. O ile do mojego pasują kierunki zarówno białe jak i pomarańczowe (choć uważam, że pomarańczowe lepiej się prezentują), tak z malowaniem lamp może być różnie. Dopóki ktoś tego nie zrobi u siebie, to ja tego nie ruszam
. Tak samo było z kierunkami - Zielkq zrobił, podjechałem do niego i przymierzyłem i spodobało mi się.
Shadows, Seba WWA co do przednich lamp JDM to mam pewien pomysł co do nich
. I tu chyba będę przecierał szlaki - ale to zobaczymy jak wyjdę z funduszami.

Shadows, Seba WWA co do przednich lamp JDM to mam pewien pomysł co do nich

pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
polerka szkła i montaż soczewek, zgadłem? może być na pw odp 

My GTline viewtopic.php?t=20447
SPRZEDAM:
SPRZEDAM:
Marlos90, nie aż tak nie będzie. Zresztą JDM i tak mają przeźroczyste szkoło 

pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Luz, jak zrobię u siebie (kiedyś...) to też dam do przymierzenia 

Podróże małe i duże
Zielkq ciekawe ile śrub pourywasz jak będziesz wykręcał 

pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
janusz, jako że apetyt rośnie w miarę jedzenia i pewnie już się przyzwyczaiłeś do tempomatu to czekam na tempomat v2. 
http://www.youtube.com/v/EPTIXldrq3Q

http://www.youtube.com/v/EPTIXldrq3Q
Podróże małe i duże
Zielkq, nie, nie, nie. Takiego czegoś nie będzie. Nie lubię, kiedy auto jest mądrzejsze ode mnie ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
A co do tempomatu to fakt, przyzwyczaiłem się do nie i zamontowałem go tylko dlatego, że jestem leniwy

Co do robienia czegoś przy aucie - no na chwilę obecną czeka mnie wymiana klocków hamulcowych z przodu, bo te co mam nie hamują. To nawet nie są spowalniacze.......
Ale to jak odbiorę na dniach komplet od kolegi Gawła. Wtedy będzie foto i relacja z wymiany.
Na okres wakacyjny - czyli jak będę miał urlop (sierpień) szykuje się kilka rzeczy do zrobienia i kilka modów, ale to też fotorelacja będzie. Przede wszystkim planuję jeszcze trochę wyciszyć auto, poskromić apetyt na olej, zrobić wydech, pospawać podłużnicę z tyłu, zmienić płyn hamulcowy, bo to już dwa lata minęły i trochę rzeczy pewnie jeszcze się znajdzie.
A i z ciekawostek - czyli coś z cyklu, że głupi to ma szczęście -
Kilkanaście dni temu byłem na przeglądzie gwarancyjnym instalacji LPG w moim dupowozie. Wyszło, że mam do wymiany reduktor, bo gdzieś puszcza membrana i wali mi gaz podciśnieniem do kolektora ssącego. Tak więc 3 dni przed końcem gwarancji wyszło na to, że będą mi wymieniać reduktor
No i wymienili na nowy ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

20min i na autku

Wreszcie mogę powiedzieć, że mam hamulce i auto hamuje. W planach jest jeszcze wymiana tarcz na Zimmermanny, ale to zobaczę jak wyjdę z funduszami![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Z ciekawostek to tydzień temu postanowiłem wywalić szpetną końcówkę tłumika i wstawić coś co wygląda znacznie lepiej i cywilizowaniej jak na GT przystało aczkolwiek delikatnie i nie rzuca się w oczy. Kolega Janek podrzucił mi końcówkę wydechu z Taurega i tak oto wylądowała ona na aucie

Jutro lub pojutrze odbieram stalówki z regeneracji, tak więc fotki się pojawią. Felgi zostały pomalowane w czarny mat![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Do Lbn przybył mi jeden mały frucik do auta, ale to za jakieś 2-3 tyg, będą fotki. Zobaczymy co on da![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
A co do tempomatu to fakt, przyzwyczaiłem się do nie i zamontowałem go tylko dlatego, że jestem leniwy

Co do robienia czegoś przy aucie - no na chwilę obecną czeka mnie wymiana klocków hamulcowych z przodu, bo te co mam nie hamują. To nawet nie są spowalniacze.......
Ale to jak odbiorę na dniach komplet od kolegi Gawła. Wtedy będzie foto i relacja z wymiany.
Na okres wakacyjny - czyli jak będę miał urlop (sierpień) szykuje się kilka rzeczy do zrobienia i kilka modów, ale to też fotorelacja będzie. Przede wszystkim planuję jeszcze trochę wyciszyć auto, poskromić apetyt na olej, zrobić wydech, pospawać podłużnicę z tyłu, zmienić płyn hamulcowy, bo to już dwa lata minęły i trochę rzeczy pewnie jeszcze się znajdzie.
A i z ciekawostek - czyli coś z cyklu, że głupi to ma szczęście -

Kilkanaście dni temu byłem na przeglądzie gwarancyjnym instalacji LPG w moim dupowozie. Wyszło, że mam do wymiany reduktor, bo gdzieś puszcza membrana i wali mi gaz podciśnieniem do kolektora ssącego. Tak więc 3 dni przed końcem gwarancji wyszło na to, że będą mi wymieniać reduktor

Dziś wpadły nowe klocuszki hamulcowe, bo te co miałem to powodowały, że ABS załączał się nawet przy turlaniu się 20-30km/h - zgroza......
Tak więc wpadły MINTEXy

20min i na autku

Wreszcie mogę powiedzieć, że mam hamulce i auto hamuje. W planach jest jeszcze wymiana tarcz na Zimmermanny, ale to zobaczę jak wyjdę z funduszami
Z ciekawostek to tydzień temu postanowiłem wywalić szpetną końcówkę tłumika i wstawić coś co wygląda znacznie lepiej i cywilizowaniej jak na GT przystało aczkolwiek delikatnie i nie rzuca się w oczy. Kolega Janek podrzucił mi końcówkę wydechu z Taurega i tak oto wylądowała ona na aucie

Jutro lub pojutrze odbieram stalówki z regeneracji, tak więc fotki się pojawią. Felgi zostały pomalowane w czarny mat
Do Lbn przybył mi jeden mały frucik do auta, ale to za jakieś 2-3 tyg, będą fotki. Zobaczymy co on da
Ostatnio zmieniony 2017-12-19, 11:06 przez janusz, łącznie zmieniany 4 razy.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
To czekamy na resztę zaplanowanych modyfikacji 

Podróże małe i duże
Zielkq ja wiem, że Ty czekasz na najciekawszy mod ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć