Swoje zdjęcia wstawię później, jak umyje autko, ale teraz mogę Wam pokazać idealną wersję do jakiej dążę. Moja również jest biała, niedługo pojawią się identyczne zderzaki, więc pomału będę się zbliżał do celu
 Swoje zdjęcia wstawię później, jak umyje autko, ale teraz mogę Wam pokazać idealną wersję do jakiej dążę. Moja również jest biała, niedługo pojawią się identyczne zderzaki, więc pomału będę się zbliżał do celu  

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

widzę, że mam już grono fanów
 widzę, że mam już grono fanów  wlepka niestety odstaje w miejscach w ktorych na papierze miala powietrze, wiec jak beda biale to jestem pierwszy
 wlepka niestety odstaje w miejscach w ktorych na papierze miala powietrze, wiec jak beda biale to jestem pierwszy  Silnik jak już kolega wspomniał to MR20DE , 143 KM, felgi to 16" jakieś chinczyki, ale poluje na 18" podobne jak na pierwszej fotce. Docelowo ma być 4cm niższa i mieć pakier SE-R Spec-v
 Silnik jak już kolega wspomniał to MR20DE , 143 KM, felgi to 16" jakieś chinczyki, ale poluje na 18" podobne jak na pierwszej fotce. Docelowo ma być 4cm niższa i mieć pakier SE-R Spec-v 
 felgi jeszcze na pewno bym stargowal ale opony do nich to z 2k jakies zwykle nekseny czy cos
 felgi jeszcze na pewno bym stargowal ale opony do nich to z 2k jakies zwykle nekseny czy cos Z pewnością Cie wykorzystam bo bede za jakiś czas zamawiał sprężyny i może parę gadżetównismojoe pisze:rzadki wóz, jakbyś potrzebował jakieś graty z USA do niej, to chętnie pomogę

jak widzicie tylne lampy zmieniły kolor i przyszedł prezent na dzień dziecka od sklepu Parys
 jak widzicie tylne lampy zmieniły kolor i przyszedł prezent na dzień dziecka od sklepu Parys  Zanim zjedziecie markę to powiem, że dostałem za darmo je na testy.
 Zanim zjedziecie markę to powiem, że dostałem za darmo je na testy.  Powiem od razu, że produkt od owadów jest bardzo dobry
 Powiem od razu, że produkt od owadów jest bardzo dobry  ten od felg lakierowanych taki średni, ale też miałem ostro zawalone więc musiałem dwa razy użyć go, więc w sumie też się sprawdził
 ten od felg lakierowanych taki średni, ale też miałem ostro zawalone więc musiałem dwa razy użyć go, więc w sumie też się sprawdził