możemy się umówić na ofertę na priv, obiecuję że podejmę rzeczową dyskusję
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol

zmierzyłem z ciekawości przepływkę (mam bosha)
 zmierzyłem z ciekawości przepływkę (mam bosha)
 Na pełnym zbiorniku ile km robisz? bo mój do 3tyś to w miare idzie ale pozniej ma cięzej. I spalanie w trasie jakos mi nie maleje bo wychodzi z 7/7,5L jazdą do 100km/h
 Na pełnym zbiorniku ile km robisz? bo mój do 3tyś to w miare idzie ale pozniej ma cięzej. I spalanie w trasie jakos mi nie maleje bo wychodzi z 7/7,5L jazdą do 100km/hAlbo mierzącyHakeN pisze:(...)Co myślicie do wymiany przepływka czy miernik?

haha jestem automatykiem na co dzień mam styczność z "kabelkami" .
 haha jestem automatykiem na co dzień mam styczność z "kabelkami" .
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
 wykrzykniki mam w naturze ,a mówię spokojnie . bosh czy bosch jeden pies niemiecki . No wymienię baterię w mierniku i pożyczę od kumpla drugi i jak będzie ten sami wynik to trzeba myśleć nad wymianą . Tylko dlaczego nie mam żadnych objawów uszkodzonej przepływki to mnie dziwi !
 wykrzykniki mam w naturze ,a mówię spokojnie . bosh czy bosch jeden pies niemiecki . No wymienię baterię w mierniku i pożyczę od kumpla drugi i jak będzie ten sami wynik to trzeba myśleć nad wymianą . Tylko dlaczego nie mam żadnych objawów uszkodzonej przepływki to mnie dziwi !![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)