[ Primera] Moja " Kochanica " P11 2.0
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
no to lipa trochę, może swój przerobie
[ Dodano: 2013-05-22, 11:39 ]
Panowie i panie poszukuję czegoś takiego na dach.
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... Ag&dur=449
Dokładnie nie wiem jak to się nazywa spoiler czy owiewka bagażnika dachowego.

[ Dodano: 2013-05-22, 11:39 ]
Panowie i panie poszukuję czegoś takiego na dach.
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... Ag&dur=449
Dokładnie nie wiem jak to się nazywa spoiler czy owiewka bagażnika dachowego.
było 130KM teraz troszkę więcej 

Oki, to korzystając z pięknej pogody, mały up bo temat zarósł mchem:
- przegląd i przeczyszczenie: MAF, przepustnica, stożek,
- przegląd toru zapłonowego: świeczki, kable, kopułka, palec.
- audio: montaż radia, jakaś tam kabelkologia głośnikowo-wzmacniaczo-subowa, przegląd głośników czy są jeszcze cacy, wygłuszenie i uszczelnienie paczki Magnat'a, naprawa i montaż wzmacniacza, umocowanie skrzynki, wygłuszenie gęstą gąbką wnęk nadkoli z tyłu, oraz chyba najbardziej nerwowo i czasochłonne obklejenie matami wygłuszającymi drzwi i bagaj, maty to produkt BOLL'a.
Z fot niestety tylko tyle, bo zeżarło baterię, a szkoda, bo fajnie drzwi nam wyszły.

Dzięki za odwiedziny i do następnego
- przegląd i przeczyszczenie: MAF, przepustnica, stożek,
- przegląd toru zapłonowego: świeczki, kable, kopułka, palec.
- audio: montaż radia, jakaś tam kabelkologia głośnikowo-wzmacniaczo-subowa, przegląd głośników czy są jeszcze cacy, wygłuszenie i uszczelnienie paczki Magnat'a, naprawa i montaż wzmacniacza, umocowanie skrzynki, wygłuszenie gęstą gąbką wnęk nadkoli z tyłu, oraz chyba najbardziej nerwowo i czasochłonne obklejenie matami wygłuszającymi drzwi i bagaj, maty to produkt BOLL'a.
Z fot niestety tylko tyle, bo zeżarło baterię, a szkoda, bo fajnie drzwi nam wyszły.
Dzięki za odwiedziny i do następnego

Do tego wielkie dzięki Krzysiowi co bym bez niego nic nie zrobił
, ukłony w jego stronę.
Jako użytkownik powiem tak , po zmianie radia i małego upgradę, wymianie radia z JVS na sony zauważyłem ja i Krzysiek mega różnicę w graniu. Jak przedtem byłem zadowolony z grania to teraz jestem mega zadowolony i muzy mógłbym słuchać tylko w kochanicy, tylko mały problem
żona goni do domu 

Jako użytkownik powiem tak , po zmianie radia i małego upgradę, wymianie radia z JVS na sony zauważyłem ja i Krzysiek mega różnicę w graniu. Jak przedtem byłem zadowolony z grania to teraz jestem mega zadowolony i muzy mógłbym słuchać tylko w kochanicy, tylko mały problem

Idealnie z tym tematem
Maty miękkie, czy twarde? Szkoda, że zdjęć drzwi nie ma, ale może pamiętacie ile mat na nie zużyliście? I robiliście tylko na jednej blasze, czy na dwóch?
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Szczerze to nie liczyliśmy ilości mat, co do twardości to zależy od miesiąca
. Żarcik oczywiście , normalnie są twarde, ale po podgrzaniu oczywiście robią się miękkie i łatwo je montować, kleić i formować.
Zapewnie pytasz się czy na drzwiach od wewnątrz blachy i na zewnątrz tam gdzie filia? więc od wewnątrz na wysokość około 10-15 cmi była wsadzona gąbką, a wyklejaliśmy tylko tam gdzie była folia.
Maty są rozmiaru 50x25 cm standard

Zapewnie pytasz się czy na drzwiach od wewnątrz blachy i na zewnątrz tam gdzie filia? więc od wewnątrz na wysokość około 10-15 cmi była wsadzona gąbką, a wyklejaliśmy tylko tam gdzie była folia.
Maty są rozmiaru 50x25 cm standard

Ja tam poszycie drzwi, trochę podłogi, dach i fragmenty bagaja lepiłem taśmą dekarską
100zł za rolkę 10x0,3m. W wakacje chyba kupię jeszcze jedną rolkę i okleję bagażnik tak, jak u Ciebie
A i może pokuszę się o ścianę grodziową 

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
A mi brak fotek jeszcze jednego moda, który wpadł jakiś czas temu ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Janusz czekałem przeszło godzinę
nie dojechałeś, a widział byś na żywo jak wyszło. A tak na marginesie jestem bardzo zadowolony z Twojej pracy
.
Ad@mus co do serducha to pierwsza klasa, nic dodać nic ująć. Robota się opłaciła bo jak zauważyłeś wynik ładny
, choć nie powiem bo mnie jeszcze parę rzeczy męczy i pewnie będą małe zmiany.

Ad@mus co do serducha to pierwsza klasa, nic dodać nic ująć. Robota się opłaciła bo jak zauważyłeś wynik ładny

Arrow76, wiem, że nie tylko Ty czekałeś. Niestety, ale A4 mnie pokonało - na niej straciłem ponad godzinę......
Cieszę się, że mod się podoba![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Cieszę się, że mod się podoba
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Arrow76, no mam nadzieję i jakoś postaram się odwdzięczyć za to opóźnienie. Zobaczę jak wyjdę z czasem na tym moim urlopie i jak mi się może uda to jeszcze w sierpniu będę wybierał się do Gorlic. Tym razem cywilizowaną drogą bez bramek, na których trzeba uiszczać opłaty
Wtedy zawitam do Tarnowa powtórnie ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
- Modzelitto
- fanatyk nissana
Janusz , zapraszamy zapraszamy miło będzie osobiście spotkać się.
Modzelitto , nic z silnikiem. Nie narzekam chodzi jak szalony. A zmiany bardziej dotyczyć będą słyszalności kochanicy ( czytaj wydech ) i klamki w kolorze nadwozia, może się pokuszę o czarną folię carbon na masce
. A co do kilometrów hmm około 20 tyś i powiem że Chorwację również objechała
.
A i najważniejsze spalanie jest na mega zadowalającym poziomie :
- Chorawacja , 4 osoby, doładowana, trumna na dachu 2400 km, klima, spalanie 7,3 litra
- Zakopane 2 osoby, trumna, około 350 km, spalanie 6,8 litra
Różnica w spalaniu jest wynikiem 2 dodatkowych osób i jazda po autostradzie.
Modzelitto , nic z silnikiem. Nie narzekam chodzi jak szalony. A zmiany bardziej dotyczyć będą słyszalności kochanicy ( czytaj wydech ) i klamki w kolorze nadwozia, może się pokuszę o czarną folię carbon na masce

A i najważniejsze spalanie jest na mega zadowalającym poziomie :
- Chorawacja , 4 osoby, doładowana, trumna na dachu 2400 km, klima, spalanie 7,3 litra
- Zakopane 2 osoby, trumna, około 350 km, spalanie 6,8 litra
Różnica w spalaniu jest wynikiem 2 dodatkowych osób i jazda po autostradzie.

arrow76, nagraj no filma jak się to do setki zbiera bom ciekaw 
klamki najlepiej opryskaj na razie plastiszitem, będziesz widział jak wygląda a zerwanie to mniej problemu jak dobra folia, natomiast folia na maske-nie widzi mi sie

klamki najlepiej opryskaj na razie plastiszitem, będziesz widział jak wygląda a zerwanie to mniej problemu jak dobra folia, natomiast folia na maske-nie widzi mi sie
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW