Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Zgadza sie po wielkich kombinacjach ale jest Zostaje byc dobrej mysli ze ten GT na ktorym wydech byl robiony byl taki sam jak moj hehe
Dzisiaj wrocilem w koncu do domu i odrazu wziolem sie do pracy o to sa tego efekty . Wielkie powiedziekowania dla MacGayvera za wydech Nie obylo sie bez wpadek kolektor wyplul zaslepke od Egr haha na zdjeciu widac rowniez juz zamontowany stozek K&N
Nie no nie bede takiej wiochy robił nie ma czym sie tak naprawde chwalic jak był jakis taki porządek pod maska i pokrywa od foo to bymi moze pomyslal hehe
i wyszlo pare problemow przy swapie , sonda uszkodzona czujnik spalania stukowego uszkodzony chlodnica do wymiany , filtr oleju nie pasuje a swiece platynki mu smierdza , tak jak i wtryskiwacze trzeba wyczyscic ale wstepnie juz silnik gotowy do odpalenia
widzę że prace idą do przodu co do kłopotów to zawsze takowe występują, mniej lub bardziej upierdliwe Ale spokojnie sobie poradzicie także bez paniki Fajnie że wydech już na miejscu, a z umiejscowieniem sondy? jednak dało radę Emu?
nie wiedziałem nawet że bodek ma maximę po pierwsze nie drze tak japy, a po drugie R4 a V6 to zupełnie inna bajka i charakterystyka więc nie ma co porównywać
Jaki setup tego VE? Jedzie że tak powiem... biednie troszkę No ale to w końcu ciężkie P11 i to jeszcze z pełnym bakiem, więc się rozumie
P.S.
Pozdrów Tomka
Nie wiem nic obecnie Jedynie co to auto ma to wydech jest 2,5 " i duży stożek reszta na serii , No bak pełny , do tego butla z gazem na tyle tez praktycznie pełna podejrzewam ...
Aaaa tego Tomka ;DDDDD teraz dopiero skimniłem o co chodzi tak własnie mi o Tobie mówił ale nie wiedzialem czy to Ty czy Gwałtek i w koncu on zgłupial i ja jutro go bede "molestowal" to go pozdrowie
Ad@mus,
Racja auto jest wstepnie wystrojone i ledwo co przetarte
trochę się dopieści i będzie latać niech się wszystko w silniku dobrze przepłucze, wymiana kolejna oleju i pewnie dalej będziesz działał z tematem Wątpliwości z końcowym tłumikiem rozwiane?
MacGayver, Płukanka była robiona , ta dalej cos bedzie trzeba dzialac napewno do ogarniecia pojdzie cale zawieszenie , malowanie i wyglad zewnetrzny zostawiam na koniec niestety na razie to musi jechac tak , tak rozwiazane ale zobacze jak to teraz bedzie gralo bo na trase moga uszy boleć ;DDD
bombel, Nie wiem co jest grane wczoraj dzialal a dzisiaj rzeczywiscie jest zastrzezony
bombel, zgadza sie to z tego warsztatu Dzisiaj finalnie wyszlo 210,8 kunia i 230 niutka Czyli dla mnie obecnie efekt zadowalajacy bo liczylem minimum na 205