Może założyć nowy temat: V Zlot Północny

Jesteś wielkiManiek-ol pisze:Załóż temat , przykleimy i będzie GIT
 dzięki
 dzięki , termin imprezy zaklepany na 6.09.2014 na 100%. Kwestia omówienia imprezy przełożyliśmy na po świętach i nie ukrywam że u mnie czasowo to cinko, a oni z koleji szykują się do otwarcia nowej części toru kartingowego...
 , termin imprezy zaklepany na 6.09.2014 na 100%. Kwestia omówienia imprezy przełożyliśmy na po świętach i nie ukrywam że u mnie czasowo to cinko, a oni z koleji szykują się do otwarcia nowej części toru kartingowego... 

i pogadulam z maniakami Nissana jak to kiedyś bywało - eh stare dobre czasy - prawda? Mańki , Dragusie, Adexy, Sajmon, Sergiej,Misiek, Diablo i wielu innych a także Alfabox (pamiętam i winna jestem Tobie browar za przysługę) przemyślcie to  miło by było Was wszystkich znowu zobaczyć.
  i pogadulam z maniakami Nissana jak to kiedyś bywało - eh stare dobre czasy - prawda? Mańki , Dragusie, Adexy, Sajmon, Sergiej,Misiek, Diablo i wielu innych a także Alfabox (pamiętam i winna jestem Tobie browar za przysługę) przemyślcie to  miło by było Was wszystkich znowu zobaczyć.