jestem od tygodnia wlascicielem primery kombi 1999 rok,jak pisalem powyzej problem z kontrolkami i brakiem 3 go swiatla stop..prosze o pomoc
Tytul musi identyfikowac problem. =)
[P/WP11.144] Kontrolki plynu spryskiwaczy i abs
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
-
- nowy na forum
[P/WP11.144] Kontrolki plynu spryskiwaczy i abs
Ostatnio zmieniony 2014-03-19, 09:53 przez santana108, łącznie zmieniany 1 raz.
Dolej paliwa to i rezerwa przestanie walić po oczach.
santana108 a tak na poważnie to napisz coś więcej bo wróżek na forum brak i ciężko pomóc jak tak ogólnie napisałeś .
Jak oczekujesz pomocy to dokładnie musisz określić z czym jest problem , jakie kontrolki się świecą itp.
Co do 3 światła stop to musisz sprawdzić czy prąd dochodzi do lampy jak masz hatchbacka lub kombi musisz sprawdzić przewody które idą na łączeniu karoserii i klapy lubią tam mieć przerwę .
santana108 a tak na poważnie to napisz coś więcej bo wróżek na forum brak i ciężko pomóc jak tak ogólnie napisałeś .
Jak oczekujesz pomocy to dokładnie musisz określić z czym jest problem , jakie kontrolki się świecą itp.
Co do 3 światła stop to musisz sprawdzić czy prąd dochodzi do lampy jak masz hatchbacka lub kombi musisz sprawdzić przewody które idą na łączeniu karoserii i klapy lubią tam mieć przerwę .
jeśliś głupi to milcz niech pomyślę że mędrzec
santana108, tak jak koledzy napisali wyzej, opisz dokladniej swoj problem i co juz zrobiles.
1. Spryskiwacz. Zakladam, ze plyn masz wlany... Moze byc tak jak u mnie, ze walniety jest czujnik na dnie zbiorniczka (zwarl sie na stale). Wtedy musisz wylac plyn i od spodu wyciagnac czujnik i go wymienic, badz przelutowac (takie cos reagujace na pole magnetyczne... hm... nazwa wyleciala mi z glowy)
2. Abs, jak sie zachowuje? Bylo juz troche tematow na forum o tym, poszukaj. Stawiam na walniety czujnik, albo kable do niego (miernik w reke i sprawdzasz kazdy).
Pozdrawiam
1. Spryskiwacz. Zakladam, ze plyn masz wlany... Moze byc tak jak u mnie, ze walniety jest czujnik na dnie zbiorniczka (zwarl sie na stale). Wtedy musisz wylac plyn i od spodu wyciagnac czujnik i go wymienic, badz przelutowac (takie cos reagujace na pole magnetyczne... hm... nazwa wyleciala mi z glowy)
2. Abs, jak sie zachowuje? Bylo juz troche tematow na forum o tym, poszukaj. Stawiam na walniety czujnik, albo kable do niego (miernik w reke i sprawdzasz kazdy).
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Zielkq to był kontaktron 

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć