Bonzo a jaki wymiar będzie toto miało?
WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
dobra przjeżdżaj,wstęp wolny hehe
też mam zamiar zakładać,ale zielone neony w przyszłości,więc będzie można troche podebatować na ten temat.
[ Dodano: 2010-03-02, 22:40 ]
co do loga im większe tym lepsze-zaklei się trochę rdzy,która wyjdzie po zimie hehehehehe

też mam zamiar zakładać,ale zielone neony w przyszłości,więc będzie można troche podebatować na ten temat.
[ Dodano: 2010-03-02, 22:40 ]
co do loga im większe tym lepsze-zaklei się trochę rdzy,która wyjdzie po zimie hehehehehe
Tanie części do aut  - dzwoń nr 600 584 326 hasło Nissan - Wielkopolska
						o ale mnie ominęło  

powitać nowych na forum i oby pojawiali się jak najczęściej na spocikach na których nikt nie bije ani gryzie

martins, ja się pisze też na 2 sztuki Twojego tylko podaj koszt jeszcze

słoma79, jak chcesz uniknąć takich wpadek pisz "ojcze dyrektorze"

LISIDŁO, nad tymi targami myślałem bardziej o niedzieli od rana a później topić co coś zwane MARZANNA i pożegnać zimę... ale jak większości będzie pasował inny termin to nie widzę problemu

powitać nowych na forum i oby pojawiali się jak najczęściej na spocikach na których nikt nie bije ani gryzie
martins, ja się pisze też na 2 sztuki Twojego tylko podaj koszt jeszcze
słoma79, jak chcesz uniknąć takich wpadek pisz "ojcze dyrektorze"
LISIDŁO, nad tymi targami myślałem bardziej o niedzieli od rana a później topić co coś zwane MARZANNA i pożegnać zimę... ale jak większości będzie pasował inny termin to nie widzę problemu
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
 "jedyna taka" sprzedana
						GTI
Do maja daleko ale już w kwietniu :http://www.moto-event.pl/index.php/drif ... d-runda-i/

zapowiada się nam wiosna iście imprezowa 

to może po kolei
marzec : Motorshow - pożegnanie zimy "topienie MARZANNY"
kwiecień : drift na torze Poznań
maj : IST oraz pierwsza runda z ulicy na tor
no i pozostaje chyba jeden i najbardziej wyczekiwany
czerwiec : ogólnopolski zlot nissana
czyli wiosenne spociki zaplanowane

to może po kolei
marzec : Motorshow - pożegnanie zimy "topienie MARZANNY"
kwiecień : drift na torze Poznań
maj : IST oraz pierwsza runda z ulicy na tor
no i pozostaje chyba jeden i najbardziej wyczekiwany
czerwiec : ogólnopolski zlot nissana
czyli wiosenne spociki zaplanowane
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
 "jedyna taka" sprzedana
						GTI
Ruszył temat ogólnopolskiego 
viewtopic.php?p=34117#34117
Przyznam, że trochę nie kminię systemu rezerwacji noclegu

[ Dodano: 2010-03-03, 20:45 ]
PS Rezerwacje już rozkminiłem
 na spokojnie trzeba poczytać a nie próbować łyknąć cały post jak jedno zdanie 

viewtopic.php?p=34117#34117
Przyznam, że trochę nie kminię systemu rezerwacji noclegu
[ Dodano: 2010-03-03, 20:45 ]
Martins z tego wychodzi, że ma.Andrzej pisze:Jak będzie zaakceptowane i potrzebne do wycięcia to podeśle w wektorach.
PS Rezerwacje już rozkminiłem
Dzięki Natik, już się ogarnąłem i też już mam zarezerwowane w Kameralnym.
Michi jeszcze raz dzięki za info!
Taki pomysł mi przyszedł, że może w to nasze wielkopolskie logo każdemu chociaż na wlepki wpasować jego nicka?Tak, żeby po aucie było wiadomo kto jest kto?Co myślicie?
Martins, duży problem to by był technicznie każdemu indywidualną wlepę?I jak z kosztami wtedy?

Michi jeszcze raz dzięki za info!
Taki pomysł mi przyszedł, że może w to nasze wielkopolskie logo każdemu chociaż na wlepki wpasować jego nicka?Tak, żeby po aucie było wiadomo kto jest kto?Co myślicie?
Martins, duży problem to by był technicznie każdemu indywidualną wlepę?I jak z kosztami wtedy?
Nie ma sprawyMichi jeszcze raz dzięki za info!
będzie nas więcej w jednym miejscusłoma79 pisze:Dzięki Natik, już się ogarnąłem i też już mam zarezerwowane w Kameralnym.
Fale się dzwonne przesypują w mroku...
TTI TCB-881 + TTI 145
1. Primerka WP11 1.6 16V 98' kod: 55 102,7 [KM] 142,9 [Nm]
2. Micrusia K11 1.0 16V 94'
						TTI TCB-881 + TTI 145
1. Primerka WP11 1.6 16V 98' kod: 55 102,7 [KM] 142,9 [Nm]
2. Micrusia K11 1.0 16V 94'
MARTINS chętnych pewnie by było...
WRZESIEŃ-w końcu na forum!!!
DODO-co do motorshow możemy się ugadać z grupą,lecz ten weekend będę miał chyba uczelnię i będę musiał sam jakoś tam zagościć,zapewne w takich godzinach,które i tak by nikomu nie przypasiły.zobaczymy co czas pokarze.
Co do tej nieszczęsnej MARZANNY to przyda się topienie,tylko nie wiem czy smutków w piwie czy czgoś innego,bo zima niestety nie chce nas opuścić jak widać ehhhhh!!!

WRZESIEŃ-w końcu na forum!!!
DODO-co do motorshow możemy się ugadać z grupą,lecz ten weekend będę miał chyba uczelnię i będę musiał sam jakoś tam zagościć,zapewne w takich godzinach,które i tak by nikomu nie przypasiły.zobaczymy co czas pokarze.
Co do tej nieszczęsnej MARZANNY to przyda się topienie,tylko nie wiem czy smutków w piwie czy czgoś innego,bo zima niestety nie chce nas opuścić jak widać ehhhhh!!!
Tanie części do aut  - dzwoń nr 600 584 326 hasło Nissan - Wielkopolska