Sprowadzony,
 Niemiec  pod Kocem trzymał
   Niemiec  pod Kocem trzymał    

dosłownie bo jeździła nim starsza Pani do 2011,  później miała go znajoma, a w kwietniu 2013r. dostał się moje posiadanie z czego jestem bardzo zadowolona
 dosłownie bo jeździła nim starsza Pani do 2011,  później miała go znajoma, a w kwietniu 2013r. dostał się moje posiadanie z czego jestem bardzo zadowolona   . Przebieg 110 tys. km  .
 . Przebieg 110 tys. km  .Spełnia moje oczekiwania w 100% , co do awaryjności nie zawiódł Mnie do tej pory, zmienione podstawowe rzeczy jak : klocki, tarcze, amortyzatory,filtr oleju, sprzęgło.

Założona niedawno BRA dzięki której wygląda groźnie i nie rzucają się w oczy żółte naklejki na masce
 Założona niedawno BRA dzięki której wygląda groźnie i nie rzucają się w oczy żółte naklejki na masce   Jutro powinna przyjść naklejka z w.w hasłem : Niemiec pod kocem trzymał. Myślę o dalszych `inwestycjach` jak pokrowce na siedzenia, dywaniki może i jakieś fajne aluski się trafią, czas i $$$$$ pokażą kiedy zrealizuję plany
 Jutro powinna przyjść naklejka z w.w hasłem : Niemiec pod kocem trzymał. Myślę o dalszych `inwestycjach` jak pokrowce na siedzenia, dywaniki może i jakieś fajne aluski się trafią, czas i $$$$$ pokażą kiedy zrealizuję plany  

Sylwia.

Szczurowa dobrze kojaże to jest gdzies przed Bochnią ?
 Szczurowa dobrze kojaże to jest gdzies przed Bochnią ? 

Nie myślę o glebie i szerokich felgach choć mój znajomy - mechanik też mi to proponował
 Nie myślę o glebie i szerokich felgach choć mój znajomy - mechanik też mi to proponował   ciągle jednak nachodzi mnie myśl o pomalowaniu felg na fluorescencyjny żółty lub złoty
 ciągle jednak nachodzi mnie myśl o pomalowaniu felg na fluorescencyjny żółty lub złoty  

Teddy ASC + AT 71  &
 Teddy ASC + AT 71  & 

hmm.. nie przypominam sobie żeby jakiś staniczek na lusterku wisiał Panowie, no chyba żeby ta Niemka
 hmm.. nie przypominam sobie żeby jakiś staniczek na lusterku wisiał Panowie, no chyba żeby ta Niemka