[ Primera] Czarna Primera P10 eGT "HOT HATCH" 93'
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Shadows x2

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
						pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Mody bez foto są nie ważne więc lecimy   

Kierunki made by vitrail ,wyszły bardzo ładnie ,bez zlewek i syfu ,prawie jak oryginał 

Wpadł stożek k&n "dość" duży z odgrodzeniem ,który działa wbrew opiniom ( że za duży to samo zło ) zaskakująco dobrze.Nie zmulił auta na dole a góra odżyła od 5 tys.obr rewelacyjnie.W tygodniu postaram się o dobry nawiew.
Syf,kiła i mogiła pod maską ale tym się zajmę jak będzie ku temu pogoda 

Koła na aucie,foto biedne,ale lepsze takie niż żadne więc wrzucam,nakrętki były czarne ale o mało co nie zgubiłem kół,bo stożek był inny niż w felgach więc chwilowo są z mojego byłego 100nx...

Z mniej ważnych rzeczy to ponowna korekta zapłonu +17 st.
Wpadł nowy Aku 4max za całe 139 zł.
Pospawanie tłumika przy końcowym który swoją drogą ma dość ,najprawdopodobniej wpadnie TwinLoop.
Auto zważone z powodu wizyty na złomie,z 10l paliwa bez zapasówki 1288kg.
I krótki film na koniec.
Słaby zamulony start na którym idzie coś urwać,stożek,brak kata + cały rynsztunek od LPG Power,reszta seria.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TeGEk4t3uKY[/youtube]
pozdro

Kierunki made by vitrail ,wyszły bardzo ładnie ,bez zlewek i syfu ,prawie jak oryginał
Wpadł stożek k&n "dość" duży z odgrodzeniem ,który działa wbrew opiniom ( że za duży to samo zło ) zaskakująco dobrze.Nie zmulił auta na dole a góra odżyła od 5 tys.obr rewelacyjnie.W tygodniu postaram się o dobry nawiew.
Syf,kiła i mogiła pod maską ale tym się zajmę jak będzie ku temu pogoda
Koła na aucie,foto biedne,ale lepsze takie niż żadne więc wrzucam,nakrętki były czarne ale o mało co nie zgubiłem kół,bo stożek był inny niż w felgach więc chwilowo są z mojego byłego 100nx...
Z mniej ważnych rzeczy to ponowna korekta zapłonu +17 st.
Wpadł nowy Aku 4max za całe 139 zł.
Pospawanie tłumika przy końcowym który swoją drogą ma dość ,najprawdopodobniej wpadnie TwinLoop.
Auto zważone z powodu wizyty na złomie,z 10l paliwa bez zapasówki 1288kg.
I krótki film na koniec.
Słaby zamulony start na którym idzie coś urwać,stożek,brak kata + cały rynsztunek od LPG Power,reszta seria.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TeGEk4t3uKY[/youtube]
pozdro
					Ostatnio zmieniony 2014-03-12, 17:45 przez SPOKOjny, łącznie zmieniany 1 raz.

zmiany z głową w słusznym kierunku, bez biszkoptowego przesadyzmu, nawet opony ktore sa dosc balonowe w powszechnej opini napalonego tunera tutaj wygladaja na rasowe i ja to kupuje bez reszty!!
lubie cie i nie lubie za razem,
lubie cie za to co zrobiles z tym parchem a nie lubie bos mi go podkupil!!
teraz popracujesz nad lakierem, odmalujesz wszystkie plastiki na czarno, blagam cie-przemaluj zaciski, grafit, czarny, ciemne zloto beda tu jak znalazl,
stary

lubie cie i nie lubie za razem,
lubie cie za to co zrobiles z tym parchem a nie lubie bos mi go podkupil!!
teraz popracujesz nad lakierem, odmalujesz wszystkie plastiki na czarno, blagam cie-przemaluj zaciski, grafit, czarny, ciemne zloto beda tu jak znalazl,
stary
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka 
450zł-info w giełdzie i na PW
						450zł-info w giełdzie i na PW
A wiesz dlaczego? To takie brzydkie kaczątko trochęAvation pisze:Nigdy mi się nie podobały te hatchbacki
Spokojny, dobrze kleją te oponki u Ciebie?
					Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 19:03 przez Wiooreck, łącznie zmieniany 1 raz.

P11 Turbo Diesel Intercooler  <-- klik
						Bardzo ładnie się prezentuje ta fura  Gratulacje i modzić dalej
 Gratulacje i modzić dalej 

Mój GT Top Sport VVL N1: viewtopic.php?t=2033
						Po długich a ciężkich mały up ...   

Znalazłem u znajomego fajny wydech z Integry type-r mianowicie kompletny catback Apexi WS2,w dosyć dobrym stanie.Średnica od kolektora i środkowego + dwa zakręty do wahaczy to 2,36 cala ,nad wahaczami do końcowego 2,25 cala.Nie mam zdjęć całego wydechu jedynie samego końcowego.

Po małych przeróbkach udało się zamontować go do primery,m.in problemy robił zawijas nad wahaczami,jak i inne wyjście końcówki (w primerze jest blisko lewej strony,tutaj na środku).
Dźwięk na początku denerwował,byłem zawiedziony,dużo dużo za głośno,obecnie nie zamienił bym tego wydechu na nic innego,do 3 tys.dużo basu,choć przy delikatnym naciskaniu gazu praktycznie jak seria ,powyżej 3 tys.ryczy niczym race car.

No i zawitały naklejki od kolegi Ad@musa 

Pozdrawiam

Znalazłem u znajomego fajny wydech z Integry type-r mianowicie kompletny catback Apexi WS2,w dosyć dobrym stanie.Średnica od kolektora i środkowego + dwa zakręty do wahaczy to 2,36 cala ,nad wahaczami do końcowego 2,25 cala.Nie mam zdjęć całego wydechu jedynie samego końcowego.
Po małych przeróbkach udało się zamontować go do primery,m.in problemy robił zawijas nad wahaczami,jak i inne wyjście końcówki (w primerze jest blisko lewej strony,tutaj na środku).
Dźwięk na początku denerwował,byłem zawiedziony,dużo dużo za głośno,obecnie nie zamienił bym tego wydechu na nic innego,do 3 tys.dużo basu,choć przy delikatnym naciskaniu gazu praktycznie jak seria ,powyżej 3 tys.ryczy niczym race car.

No i zawitały naklejki od kolegi Ad@musa

Pozdrawiam
Vixo  czekam cierpliwie   

Ad@mus,Shadows jakie kupiłem takie założyłem,jak odwiedzę wulkanizatora,bankowo znikną
KTR tak również na tym lipem myślę od momentu zakupu jak znajdę chwilkę czasu coś podziałam,dzięki za miłe słowo ,a co do primer to jak się ma moja była,nadal w rękach MRC czy pchnięta dalej
 jak znajdę chwilkę czasu coś podziałam,dzięki za miłe słowo ,a co do primer to jak się ma moja była,nadal w rękach MRC czy pchnięta dalej  może być na PW co by nie było OT
 może być na PW co by nie było OT

Ad@mus,Shadows jakie kupiłem takie założyłem,jak odwiedzę wulkanizatora,bankowo znikną
KTR tak również na tym lipem myślę od momentu zakupu
Ad@mus jak nie ogarnę na miejscu będę dupę truł   

Małe spy foto z pod bloku 3x Nissan,3x Hatch,3x SR20DE 

i udało się nagrać dźwięk APEXi WS2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4HVQ39ra ... e=youtu.be[/youtube]

Małe spy foto z pod bloku 3x Nissan,3x Hatch,3x SR20DE
i udało się nagrać dźwięk APEXi WS2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4HVQ39ra ... e=youtu.be[/youtube]