dokładnie tak jak mówisz, kilka rzeczy mam do zrobienia które skłoniły mnie do wyjecia całości - będzie po prostu łatwiejLombardo88 pisze:Po co będziesz go wyjmowal? Kolejny mod?

Moderator: janusz
 uwierz mi Szalony że planowałem przyjechać w piątek do Was (chociażby ze względu na sprawę którą muszę z Tobą załatwić) ale zapomniałem o imieninach starszej
  uwierz mi Szalony że planowałem przyjechać w piątek do Was (chociażby ze względu na sprawę którą muszę z Tobą załatwić) ale zapomniałem o imieninach starszej   a nie mogę i nie wypada nie być. Ale niedługo przyjadę, może w między czasie załatwię hamownie to będę już wiedział na czym stoję
 a nie mogę i nie wypada nie być. Ale niedługo przyjadę, może w między czasie załatwię hamownie to będę już wiedział na czym stoję  

daj na siebie namiar na pw, może jeszcze jednego zgarniemy co ma bliskoI@MAXIMA pisze:Wpada ktoś dziś wieczorem na cargo ? pochwalić się wydechem

rewanż na letnich gumach
 rewanż na letnich gumach 

hehe. Daje link do filmiku, mało na nim widać ale temat dotyczy wydechu więc chociaż można posłuchać
 hehe. Daje link do filmiku, mało na nim widać ale temat dotyczy wydechu więc chociaż można posłuchać