Rozwój dyskusja cz 1.
yapko, mysle, ze kazde, ktore ma jakies ladne zdjecie. Ludzie przewaznie ogladaja zdjecia, a jak komuś będziemy sie chcialo dalej czytac, to link skieruje go do odpowiedniego tematu. Nie musza to byc przerobione auta, ale te, gdzie zdjecia ladnie wygladaja =) Nawet pelna seria moze dobrze wygladac.
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Moje Grat Tourisme też można wrzucić ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Będę wrzucał co 3 dni
[ Dodano: 2014-02-02, 20:28 ]
Przypominam adres: https://www.facebook.com/pages/NISSANzo ... 2094740574

[ Dodano: 2014-02-02, 20:28 ]
Przypominam adres: https://www.facebook.com/pages/NISSANzo ... 2094740574
bombel, heh, tam kluczowymi slowami bylo 'dobre i ladne' zdjecia, a moje to wystepuje glownie na zdjeciach ze spotow 
Ale w kazdym razie, idziemy w dobra strone - jeszcze tylko systematyczne informacje ze spotkan klubowych i bedzie swietnie.
Pozdrawiam

Ale w kazdym razie, idziemy w dobra strone - jeszcze tylko systematyczne informacje ze spotkan klubowych i bedzie swietnie.
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
A ja muszę pochwalić za te auta użytkowników na FB. Choć sam FB'ka nie posiadam i pewnie jeszcze długo minie, aż coś lub ktoś mnie do tego zmusi, to mega duża ilość osób porozumiewa się i patrzy na świat przez ten portal. I to jest dobre, że będzie można zerknąć na projekt samochodu stricte dłubniętego na prostą lub tor, ale też zwykłej serii, która dopieszczona przemierza sobie nasze drogi zachwycając swojego właściciela bezawaryjnością. To jest promocja
Chciałbym jeszcze dodać, jako zagorzały użytkownik, nie dyskryminujmy DIESLI
bo faktem jest to, że na forum większość pojazdów to jednak benzyniaki i może się zdarzyć, że ktoś sobie pomyśli: "aa, ja mam diesla i nikt się nie zainteresuje moim samochodem, wśród tylu ciekawych SR20, więc nie będę wchodził...". Pozdrawiam.

P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
mam dwa nissanowskie wpisy na FB:D
http://naobrotach.blog.pl/2014/02/02/lifestyler/
http://naobrotach.blog.pl/2013/12/19/ni ... im-sercem/
http://naobrotach.blog.pl/2014/02/02/lifestyler/
http://naobrotach.blog.pl/2013/12/19/ni ... im-sercem/
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Przerabiałem to przez kilka lat ,oddźwięk był z różnym skutkiem ,ale każdy sposób promocji klubu który prowadzi do celu jest dobryDubSon pisze:Sam chętnie powkładałbym u mnie w rejonie jakieś ulotki klubowe za wycieraczkę

Ponadto udostępniona jest i odblokowana strona Ekipy Kujawskiej NZ zawsze to jakaś promocja Naszego klubu

Ciekawi mnie co mysla uzytkownicy o zmianie ktora ostatnio dostalismy. Pewnie kazdy zauwazyl, ze coraz wiecej postow dostaje na czerwono wpis od moderatora np nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym czy zdanie zaczynamy z duzej litery. Nie pisze o poprawianiu bledow ortograficznych bo o tym juz bylo, czy spacja przed przecinkiem w czyms przeszkadza? Jesli postawie na koncu zdania kropke i zaczne nowe z malej litery to zamazuje to czytelnosc posta? Prosze o opinie 

Osobiście jestem za poprawnością językową - ale jak zawsze nie zapominajmy, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Powinna być jakaś jasna granica - ortografia tak z pewnością powinna być poprawiana w dość wyraźny sposób - jednakże dalsze ingerencje purystów językowych doprowadzą do znów niepotrzebnych nerwowych sytuacji.
Dla mnie bardziej drażniący jest np. brak ogonków (to nie przytyk do dylsona) jednak zdaję sobie z tego sprawę, że nie zawsze wynika to ze złej woli użyszkodnika.
Było o tym, że cytowanie utrudnia przeglądanie w urządzeniach małoekranowych - tak samo pisanie z nich powoduje większe prawdopodobieństwo popełniania błędów.
[ Dodano: 2014-02-05, 09:27 ]
doprawdy??
alfa, bez obrazy, domyślam się - pośpiech
mi osobiście to nie przeszkadza a przysporzy wiele wiele roboty modom
czy wyjdzie to na dobre wątpię - decyzja jak zwykle po waszej stronie
Powinna być jakaś jasna granica - ortografia tak z pewnością powinna być poprawiana w dość wyraźny sposób - jednakże dalsze ingerencje purystów językowych doprowadzą do znów niepotrzebnych nerwowych sytuacji.
Dla mnie bardziej drażniący jest np. brak ogonków (to nie przytyk do dylsona) jednak zdaję sobie z tego sprawę, że nie zawsze wynika to ze złej woli użyszkodnika.
Było o tym, że cytowanie utrudnia przeglądanie w urządzeniach małoekranowych - tak samo pisanie z nich powoduje większe prawdopodobieństwo popełniania błędów.
[ Dodano: 2014-02-05, 09:27 ]
doprawdy??

a powinno być "kilka lat, oddźwięk był z różnym skutkiem, ale każd"Przerabiałem to przez kilka lat ,oddźwięk był z różnym skutkiem ,ale każdy sposób promocji klubu który prowadzi do celu jest dobry
alfa, bez obrazy, domyślam się - pośpiech
mi osobiście to nie przeszkadza a przysporzy wiele wiele roboty modom
czy wyjdzie to na dobre wątpię - decyzja jak zwykle po waszej stronie
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Poruszyłem właśnie ten temat na forum moderatorskim...dam znać jaki będzie tego rezultat.dylson pisze:Nie pisze o poprawianiu bledow ortograficznych bo o tym juz bylo, czy spacja przed przecinkiem w czyms przeszkadza?
No właśnie...często jak się klepie posta na smartfonie to nie myśli się o takich sprawach.jawert pisze:Dla mnie bardziej drażniący jest np. brak ogonków (to nie przytyk do dylsona) jednak zdaję sobie z tego sprawę, że nie zawsze wynika to ze złej woli użyszkodnika.
Ja osobiście też jestem za poprawnością w pisowni i interpunkcji .. Przynajmniej w takim stopniu, aby nie trzeba było się domyślać co "poeta miał na myśli"
Sam używam wielu "extrasów" w wypowiedziach i poprawiam byki po sobie jeśli się zdarzą, dlatego uważam , że nie jest to coś tak mega trudnego, żeby nie można było tego ogarnąć..

Sam używam wielu "extrasów" w wypowiedziach i poprawiam byki po sobie jeśli się zdarzą, dlatego uważam , że nie jest to coś tak mega trudnego, żeby nie można było tego ogarnąć..
Ostatnio zmieniony 2014-02-05, 15:38 przez scubzik, łącznie zmieniany 2 razy.
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
scubzik pisze:Ja osobiście też jestem za poprawnością w pisowni i interpunkcji
teraz rozumiesz o co chodziscubzik pisze:tego uważam , że nie to nie
starasz się jak możesz ale czasem nie zauważysz wszystkich błędów
ale masz rację, chodzi o to, żeby było widać o co chodzi

1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
mnie też irytują podstawowe błędy ortograficzne i inne które nawet nie wiem jak się nazywają ( składniowe <?> ).
Sam nie wiem czasami gdzie się stawia przecinek, ale wiem że po przecinku jest spacja, a przed nie ma. Dowiedziałem się tego na informatyce w podstawówce.
Czasem spacja leci po wyrazie i myśle że to nie jest super karalny błąd. Gorsze są ortograficzne i zastanawiam się czy ludzie naprawdę ignorują czerwone podkreślenia w przeglądarce ?!
Niektórzy pamiętają jak poprawiłem opis Nissana 350z biturbo. Tam naprawde nie dało się nic wyczytać, a praktycznie nie było błędów ortograficznych. Zmyślam że gość napisał " blołow"- było kilka takich wyrazów że musiałem się domyślać mocno o co chodzi.
Trzeba poprawiać nazewnictwo i nazwy własne, olać spacje i przytrzymany za długo Alt
ps. o tym temacie pisałem : viewtopic.php?t=12711
tam na wstępie janusz wpadł z czerwonym mazakiem
Sam nie wiem czasami gdzie się stawia przecinek, ale wiem że po przecinku jest spacja, a przed nie ma. Dowiedziałem się tego na informatyce w podstawówce.
Czasem spacja leci po wyrazie i myśle że to nie jest super karalny błąd. Gorsze są ortograficzne i zastanawiam się czy ludzie naprawdę ignorują czerwone podkreślenia w przeglądarce ?!
Niektórzy pamiętają jak poprawiłem opis Nissana 350z biturbo. Tam naprawde nie dało się nic wyczytać, a praktycznie nie było błędów ortograficznych. Zmyślam że gość napisał " blołow"- było kilka takich wyrazów że musiałem się domyślać mocno o co chodzi.
Trzeba poprawiać nazewnictwo i nazwy własne, olać spacje i przytrzymany za długo Alt
ps. o tym temacie pisałem : viewtopic.php?t=12711
tam na wstępie janusz wpadł z czerwonym mazakiem
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
jawert, wychwyciłeś podpuchę
buhaha
[ Dodano: 2014-02-05, 15:39 ]

[ Dodano: 2014-02-05, 15:39 ]
jestem za .. Nie musimy być literatami .. ale analfabetyzmu nie promujmyyapko pisze:Trzeba poprawiać nazewnictwo i nazwy własne, olać spacje i przytrzymany za długo Alt

dylson, posty o regulaminie są tu: viewtopic.php?t=15348
Yapko w gwoli ścisłości, wtedy nie miałem jeszcze statusu Moderatora i nie mogłem edytować postów. Zauważ, że 99% pierwszych postów w temacie w dziale "Zaprezentuj Swoje Nismo" jest przeze mnie edytowana. Miało to związek z tagowaniem tematów.
Ale pamiętam dobrze ten temat jak się pojawił, nie dało się go w ogóle przeczytać. Tam był błąd na błędzie i błędem poganiał. Chyba Zielkq go wtedy pokreślił na czerwono...
Ale pamiętam dobrze ten temat jak się pojawił, nie dało się go w ogóle przeczytać. Tam był błąd na błędzie i błędem poganiał. Chyba Zielkq go wtedy pokreślił na czerwono...
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
to samo zrobiłem w dziale Sunny .. Spora część tytułów została przeze mnie edytowana, poprawione tagi, poprawione tytuły (duże litery, polskie znaki i przetłumaczone na "polski" ) bo część ludzi ma w nosie "rozumne" pisaniejanusz pisze:Zauważ, że 99% pierwszych postów w temacie w dziale "Zaprezentuj Swoje Nismo" jest przeze mnie edytowana
abstrahując od tematu zlotu chce wrócić do tematu pisowni.
Czy dyslektyk ma prawo pisać na forum?
Bo po wypowiedziach mniemam, że nie.
Całą szkołę średnią ćwiczyłem z potem na czole pisownię i gramatykę, jak się bardzo staram jest wszystko okej, jednak przy większej ilości tekstu rz i ż dla mnie to te same litery tak samo h i ch jak u i ó.
Nie-nie jestem analfabetą i leniem,
tak, dysleksja to poważny problem, podobnie jak daltonizm,
tak, zgadzam się z poprawianiem modów i upominaniem do poprawek,
przeżyłem gehennę w LO i jestem wyczulone na tego typu wytyki "analfabetów nie popieramy" wiec stąd moje poruszenie
Czy dyslektyk ma prawo pisać na forum?
Bo po wypowiedziach mniemam, że nie.
Całą szkołę średnią ćwiczyłem z potem na czole pisownię i gramatykę, jak się bardzo staram jest wszystko okej, jednak przy większej ilości tekstu rz i ż dla mnie to te same litery tak samo h i ch jak u i ó.
Nie-nie jestem analfabetą i leniem,
tak, dysleksja to poważny problem, podobnie jak daltonizm,
tak, zgadzam się z poprawianiem modów i upominaniem do poprawek,
przeżyłem gehennę w LO i jestem wyczulone na tego typu wytyki "analfabetów nie popieramy" wiec stąd moje poruszenie
no tak, właśnie się dowiedziałem, że na dodatek jestem idiotą
"tak, dysleksja to poważny problem, podobnie jak daltonizm"-rozumiesz?
dla mnie forum to tresc, wiec jak tresc jest czytelna, nie wazne ze nie ma ąężźć, a wnosi wartosc merytoryczna do tematu, to jest to wazna tersc
forum to ludzie, samochody, eksploatacja i problemy, ale problemy z samochodami, wiec robienie dodatkowego problemu jakim jest omawiana sprawa kreseczek, ogonkow i koncowek to daremne bicie piany
a poaztym ja, Ad@mus, szanuje kazdego czlowieka i uwazam ze mod czy admin ma mnustwo obowiazkow wiec poprawie powinien podlegac jedynie post nieczytelny:)

"tak, dysleksja to poważny problem, podobnie jak daltonizm"-rozumiesz?
dla mnie forum to tresc, wiec jak tresc jest czytelna, nie wazne ze nie ma ąężźć, a wnosi wartosc merytoryczna do tematu, to jest to wazna tersc
forum to ludzie, samochody, eksploatacja i problemy, ale problemy z samochodami, wiec robienie dodatkowego problemu jakim jest omawiana sprawa kreseczek, ogonkow i koncowek to daremne bicie piany
a poaztym ja, Ad@mus, szanuje kazdego czlowieka i uwazam ze mod czy admin ma mnustwo obowiazkow wiec poprawie powinien podlegac jedynie post nieczytelny:)
Ostatnio zmieniony 2014-02-06, 22:23 przez Ad@mus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ad@mus, to inaczej zadam pytanie na swoim blogu też popełniasz takie błędy?
Pisownia dobrze jest się pilnować, rozumiem Twoje problemy dlatego polecam dodatki do przeglądarek podkreślające błędy można dzięki nim nabrać dobrych nawyków a i wypowiedź jest bardziej przejrzysta.
Pisownia dobrze jest się pilnować, rozumiem Twoje problemy dlatego polecam dodatki do przeglądarek podkreślające błędy można dzięki nim nabrać dobrych nawyków a i wypowiedź jest bardziej przejrzysta.
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
pisząć teksty na BLOG najpierw pisze na kartce długopisem, potem używam Worda, co jak co ale nie można porównać zaplanowanego artykułu z szybkim postem na forum, ale jak sie wczytasz w BLOG to tez byki znajdziesz:) systematycznie co nieco w tekstach poprawiam:),
troszkę więcej swobody by sie przydało i to tylko tyle, myślę, że szykanowanie języczków i kreseczek troche mija się z celem i bardzo mocno uprzyksza życie modom
to taki mój wtręt w rozwój klubu, jestem dyslektykiem, nie jestem matołem, tylko chodzi mi o to, że mod większość czasu poświeca na upominanie dot pisowni i poprawie błędów, a powinno się myśleć kreatywnie o rozwoju forum-tak jak w tym temacie miało być od początku
reasumując-czy byki, orty i faje wstrzymują rozwój klubu i powodują zaburzenia funkcji forum?
troszkę więcej swobody by sie przydało i to tylko tyle, myślę, że szykanowanie języczków i kreseczek troche mija się z celem i bardzo mocno uprzyksza życie modom
to taki mój wtręt w rozwój klubu, jestem dyslektykiem, nie jestem matołem, tylko chodzi mi o to, że mod większość czasu poświeca na upominanie dot pisowni i poprawie błędów, a powinno się myśleć kreatywnie o rozwoju forum-tak jak w tym temacie miało być od początku
reasumując-czy byki, orty i faje wstrzymują rozwój klubu i powodują zaburzenia funkcji forum?