Jestem już od 2 lat posiadaczem nissana micry K11 i jak to każdy młody chłopiec trzeba odpicowac swoją furę

Moja micra gości od samego początku forum micra.pl, jestem jego stałym bywalcem, więc postanowiłem się też zaprzyjaźnic z forum Nissanzone

Może kilka słów o autku i modyfikacjach, których dokonałem, a trochę tego jest

- silniczek niestety 1,0, totalna seria, ale są bardzo poważne plany na 1,6 albo 2,0

- sportowe zawieszenie MTS, sprężyny obniżające -35/40
- dokładka pod przedni zderzak od golfa IV

- sportowy tłumik końcowy apexi N1 (ładnie mordke drze na ulicy hehehehe)
- tylne lampy od Marcha (rzadkośc w Polsce)
- przednie lampy pół cleary (czemu pół? ponieważ zakupiłem cleary i podczas wysyłki jedna lampa została stłuczona.... więc wkład został od clearów, bo mają lepszy i ładniejszy odbłyśnik, a szkło wleciło od seryjnej lampy

- oprócz tego lampy mijania zostały oklejone folią do reflektorów przyciemniającą
- postój w kierunkach / podświetlane kierunkowskazy (coś ala honda)
- elementy wnętrza obklejona carbonem
- ledowe podświetlenie wnętrza w kolorze niebieskim
- przedni zderzak od wersji Super S
- halogeny obklejone żółtą folią (tak jak lubi JDM

- tylny zderzak również od wersji Super S jak i lotka na klapie (w planach jest spoiler NISMO, niestety nie do zdobycia w Polsce, więc jest w planach ściągnięcie go z ebay)
- grill przedni zrobiony na pakiet nismo

- w maju auto otrzymało całkowicie nowy lakier w kolorze białej perły

na wiosnę w chwili obecnej zostały zakupione ładne alu-felgi 15-stki z oponami 195/45 i 175/55 na 8-mio calowej feldze wyglądają bosko

Na dalsze modyfikacje przewidziane jest tak jak pisałem:
- większy silniczek
- układ dolotowy stożkowy
- jakieś ładne fotele do środka, kubełki

- tylny spoiler nismo
- i jeszcze nadal szukam pomysłu na większe obniżenie. Gwint do micry kosztuje za drogo, a air-ride jest również drogie

Pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie na temat autka. Będę tutaj dodawał na bieżąco relację z modyfikacji

to na koniec takie małe porównanie zanim się porządnie zabrałem za modyfikacje w aucie