[GTI-R] Jakie tarcze i klocki na tył?
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
[GTI-R] Jakie tarcze i klocki na tył?
Koledzy chce zmienić tarcze i klocki z tyłu
Rozważam Mikody nawiercane i nacinane lub TRW
jakie klocki? TRW?
Ma ktoś jakiś dobry sklep?
Dzięki
Rozważam Mikody nawiercane i nacinane lub TRW
jakie klocki? TRW?
Ma ktoś jakiś dobry sklep?
Dzięki
Ostatnio zmieniony 2014-01-27, 19:24 przez Immortal, łącznie zmieniany 1 raz.
TIME vs GTi-R
jak na tył to nie musisz zbytnio szaleć. latasz wyczynowo czy tylko do sklepu po bułki? Mikody na tył w sumie możesz założyć, ale na przód bym ich nie ryzykował choć niektórzy może będą mieli inne zdanie. Co do klocków to tu za dużej różnicy nie ma w cenach chyba że bardzo wysoka półka. Ale śmiało możesz wkładać TRW, ATE
- killer2000
- fanatyk nissana
http://motoneo.pl/k-a-NISSAN-1993-SUNNY ... .html#cont
trw 110zł i ate 106zł ogólnie stołuje się w tym sklepie za samo podanie maila plus 6miechów newslatera na konto email ma się 6%zniżki plus za każde zakupy punkty
trw 110zł i ate 106zł ogólnie stołuje się w tym sklepie za samo podanie maila plus 6miechów newslatera na konto email ma się 6%zniżki plus za każde zakupy punkty
Honda boy: "NO! How can I lose to a Nissan!? I got vtec w/ 200+ hp... What? Torque, you say?? WTF is 'torque'?"
Auto od zawsze było mocno używane a będzie często w tym sezonie na torze.
Zależy mi na jakości i najlepszym stosunku bezawaryjności i skuteczności. Ma dobrze hamować, oszczędności kilkudziesięciu złotych nie szukamy bo się zemści
Po rozmowie z Innymi Upalaczami:
Tarcze tył MIKODA- nacinana, nawiercana
klocek Ferrodo premier
jak się na to zapatrujecie?
może troche miekkie materiały ale podobno skuteczne
Zależy mi na jakości i najlepszym stosunku bezawaryjności i skuteczności. Ma dobrze hamować, oszczędności kilkudziesięciu złotych nie szukamy bo się zemści
Po rozmowie z Innymi Upalaczami:
klocek Ferrodo premier
TIME vs GTi-R
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Miałem ten set w P11 na przodzie i byłem bardzo zadowolony więc ode mnie jest to plus,odczuwalna poprawa skuteczności hamowania (płyn hamulcowy Ferodo DOT4),co do pęknięć,owszem przy minimalnej grubości tarczy tak może się stać,przy moich do samego końca wszystko było ok a nie oszczędzałem tego zestawu podczas eksploatacji.Po rozmowie z Innymi Upalaczami:
klocek Ferrodo premier
Ja polecam.
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ----> 

Według mnie EBC jest porażką, green, yellow i red stuff schodzą w tempie masła na rozgrzanym nożu i wcale tak dobrze nie hamują.
Boję się tych pęknięć w Miokodzie nawiercanej cały czas się zastanawiam nad pełną tarczą ale nie jest wentylowana i podobno robi się fioletowa/przypalona co zmniejsza skuteczność.
Boję się tych pęknięć w Miokodzie nawiercanej cały czas się zastanawiam nad pełną tarczą ale nie jest wentylowana i podobno robi się fioletowa/przypalona co zmniejsza skuteczność.
TIME vs GTi-R