[Sunny] Nissan sunny n13
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
[Sunny] Nissan sunny n13
Witam wszystkich,
Dostałem w spadku po Dziadku Nissana Sunnego z 1988 roku. Było to oczko w głowie Dziadka, samochód przez 24 lata był garażowany, na liczniku kiedy go przejmowałem widniało 114 tysięcy ,silnik 1,7 diesel.
Jeżdżę nim od listopada 2012 , od tego czasu zrobione zostały progi i kilka mniejszych pierdół.
Obecnie na liczniku 125 tysięcy.
Pod kołpakami pordzewiałe felgi , zastanawiam się co z tym fantem zrobić. Kupić nowe felgi, alufelgi czy dać do piaskowania te.
Marzą mi się też zderzaki w kolorze nadwozia ale nie wiem czy taka inwestycja ma sens.
Mile widziane sugestie, propozycje , pytania i krytyka.
Pozdrawiam.
Kuba
https://plus.google.com/photos/10362167 ... 5eV6NqslAE
Dostałem w spadku po Dziadku Nissana Sunnego z 1988 roku. Było to oczko w głowie Dziadka, samochód przez 24 lata był garażowany, na liczniku kiedy go przejmowałem widniało 114 tysięcy ,silnik 1,7 diesel.
Jeżdżę nim od listopada 2012 , od tego czasu zrobione zostały progi i kilka mniejszych pierdół.
Obecnie na liczniku 125 tysięcy.
Pod kołpakami pordzewiałe felgi , zastanawiam się co z tym fantem zrobić. Kupić nowe felgi, alufelgi czy dać do piaskowania te.
Marzą mi się też zderzaki w kolorze nadwozia ale nie wiem czy taka inwestycja ma sens.
Mile widziane sugestie, propozycje , pytania i krytyka.
Pozdrawiam.
Kuba
https://plus.google.com/photos/10362167 ... 5eV6NqslAE
Ostatnio zmieniony 2014-01-25, 18:56 przez jakub_btm, łącznie zmieniany 2 razy.
Jakub_btm - zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! Poza tym gratulacje auta, szerokości, przyczepności no i bezawaryjności.
Jak jesteś we Wrocławiu to zapraszam na spoty grupy dolnośląskiej. Więcej info -> viewtopic.php?t=12227&start=0
Jak jesteś we Wrocławiu to zapraszam na spoty grupy dolnośląskiej. Więcej info -> viewtopic.php?t=12227&start=0
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
został go w oryginale bo jest naprawdę zajebisty, nie lakieruj szderzaków tylko zadbaj o nie żeby były odpowiednio wyczernione, co do felg to te co masz oddaje do piastowania i w lakier a na lato ALU felga jakaś stylowa coś jdm lub cult style.
Ostatnio zmieniony 2014-01-25, 19:25 przez BaSsGrU, łącznie zmieniany 2 razy.
Dark Shadow
Fajny
trzymać go w takim stanie jak najdłużej a będzie cieszył 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
-
- fanatyk nissana
Bardzo ładny egzemplarz, zadbany. Ten silnik jeszcze się nawet nie dotarł przy tak niskim przebiegu 
tak czy inaczej gratuluję samochodu.

iBaSsGrU pisze:został go w oryginale
x2, chociaż nie powiem, bo gdyby go bardzo delikatnie obniżyć, to z oryginalnymi alufelgami byłby świetnyna lato ALU felga jakaś stylowa

P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
A ja dziś na spocie widziałem Słoneczko
Delikatny stykowy alus i wystarczy. Nie trzeba obniżać nic a nic. Autko bardzo zadbane. Na żywo prezentuje się bardzo zacnie.

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_