[ 200SX] RPS13 180SX - Japan Import
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- radziejwwl
 - fanatyk nissana

ooo widze juz patenty są , niebawem moje spotka to samo 
 w tym samym miejscu. Czekam na efekt koncowy bo na razie wyglada wszytsko fajnie 

viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 
						EnDrIu Miejsce to warsztat POJECHALI.pl, czyli też tam gdzie ja robie samochód i polecam go wszystkim

bombel pisze:Dzisiaj pojechałem do pojechali.pl i dzięki Yapkowi i Marcinowi wleciał nowy zegarek
![]()
viewtopic.php?t=15336  -  bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
						Dokładne tak jak pisze yapko. Pojechali.pl ale jak się patrzy na realizowane projekty to ja bym obstawil Długi & Wariat Customs. Zdecydowanie godni polecenia, pojęcie "nie da rady" nie występuje w słowniku co widać po aucie yapka a niebawem także po moim.yapko pisze:EnDrIu Miejsce to warsztat POJECHALI.pl, czyli też tam gdzie ja robie samochód i polecam go wszystkim
bombel pisze:Dzisiaj pojechałem do pojechali.pl i dzięki Yapkowi i Marcinowi wleciał nowy zegarek
Obrazek
[ Dodano: 2013-11-04, 11:51 ]
no to mały up tego co się dzieje. 180tka obspawana, finalnie wypiaskowana i położony podkład.

Aktualizacja
Komora silnika pomalowana w kolor (dla ciekawskich to nie jest docelowy kolor samochodu, choć jest już ustalona formuła i pierwsze próby zrobione;)
Silnik wyczyszczony i gotowy do włożenia. osprzęt gotowy do przykręcenia.
Turbina zawisła na kolektorze wydechowym owiniętym bandażem termo.
W takim stanie samochód udaje się na zimowy spoczynek o własnych kołach.
Tylne zawieszenie na gotowo w aucie, a przód jeszcze do zdjęcia w celu włożenia silnika z skrzynią.

Ryba - wiesz gdzie jest auto składane
 wpadaj kiedy chcesz

Komora silnika pomalowana w kolor (dla ciekawskich to nie jest docelowy kolor samochodu, choć jest już ustalona formuła i pierwsze próby zrobione;)
Silnik wyczyszczony i gotowy do włożenia. osprzęt gotowy do przykręcenia.
Turbina zawisła na kolektorze wydechowym owiniętym bandażem termo.
W takim stanie samochód udaje się na zimowy spoczynek o własnych kołach.
Tylne zawieszenie na gotowo w aucie, a przód jeszcze do zdjęcia w celu włożenia silnika z skrzynią.

Ryba - wiesz gdzie jest auto składane
Chłopaki to Wy aż tyle kolorów rozpoznajecie?!?!?! Dla mnie to jest pomarańczowy.....

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
						pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
to skoro Długi zrobił up to i ja dodam kilka zdjęć.
Na wstępie aby rozwiać wasze jakże wspaniałe fantazje w temacie koloru cielistego albo łososiowego to dementuje. Owa komora silnika to Racing Orange z którego wyrzucono jeden barwnik ( tajemnica) aby zbliżyć go do Electric Orange ( Focus ST)
W świetle dziennym wygląda tak:

na tą chwile lekko zwalniamy wiec przygotowanie do snu zimowego

Dobranoc do wiosny i na dobre sny małe szaleństwo artystyczne

yapko długi dzięki za pomoc w budowie zadaszenia.

Na wstępie aby rozwiać wasze jakże wspaniałe fantazje w temacie koloru cielistego albo łososiowego to dementuje. Owa komora silnika to Racing Orange z którego wyrzucono jeden barwnik ( tajemnica) aby zbliżyć go do Electric Orange ( Focus ST)
W świetle dziennym wygląda tak:

na tą chwile lekko zwalniamy wiec przygotowanie do snu zimowego

Dobranoc do wiosny i na dobre sny małe szaleństwo artystyczne

yapko długi dzięki za pomoc w budowie zadaszenia.
- Dreams
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

Toolva jestem pod wrażeniem naprawdę 
Też mi się marzyło zawsze zrobić taki projekt od a do z kompletnie, no ale fundusze i czas nie pozwalają
Będę bacznie obserwował projekt
Ja też bym widział w oczojebnym kolorze taki limonkowy

Trzymam mocno kciuki aby wszystko szybko i sprawnie poszło do ukończenia bez żadnych niespodzianek

Też mi się marzyło zawsze zrobić taki projekt od a do z kompletnie, no ale fundusze i czas nie pozwalają
Będę bacznie obserwował projekt
Ja też bym widział w oczojebnym kolorze taki limonkowy

Trzymam mocno kciuki aby wszystko szybko i sprawnie poszło do ukończenia bez żadnych niespodzianek
- killer2000
 - fanatyk nissana

@Seba WWA
projekt został wstrzymany ze względu na zachwianie płynności
  finansowej ale mam nadziej że ruszę z kopyta przełom marca i kwietnia teraz już tylko składamy.
Zostało jeszcze kilka rzeczy których w ogóle nie mam typu wydech, przednia szyba, fotele, szelki, klima, przednie lampy w zderzak
  wiec pewnie skończę w sam raz na wrzesień żeby zapakować go na zimę 

projekt został wstrzymany ze względu na zachwianie płynności
Zostało jeszcze kilka rzeczy których w ogóle nie mam typu wydech, przednia szyba, fotele, szelki, klima, przednie lampy w zderzak
					Ostatnio zmieniony 2014-02-05, 12:51 przez Toolva, łącznie zmieniany 1 raz.