Rozwój dyskusja cz 1.
Seboo991 będzie przydatny pod jednym warunkiem - trzeba będzie zrobić branże, bo jak wszyscy zaczną walić do jednego tematu, to to, umrze szybką śmiercią. Dlaczego? Ponieważ nikomu nie będzie się chciało czytać 15 stron i szukać właściwej osoby.
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
jeśli chodzi o inne fora na których jestem lub przeglądam jest takie coś jak galeria każdy z userów może wstawiać foty i można dodawać komentarze pod fotami coś jak na fejsie i powiem szczerze że to jest też bardzo ciekawe bo można by było pooglądać foty różnych aut i różnych kombinacji
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Również teamt swoistego " poradnika" dla zwykłych użytkowników mamy w planie zrobić. Dyskutujemy na temat osoby która mogła by przypilnować i być za taki temat odpowiedzialna. Pewne typy już mamy i niebawem go wyłonimy i zaproponujemy współpraceSeboo991 pisze:janusz, to miałem poniekąd na myśli ale tez naprawy bieżące plus normalna eksploatacja coś na miarę auto kacika

Tylko trzeba od razu uwzględnić, że temat dostępny dla osób z pewnym stażem na forum i jakimś dorobkiem postowym.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Na wszystko znajdzie się konsensus:)
Mam pytanko do Ryby - istnieje możliwość stworzenia aplikacji na telefon z forum ? Kilka forów jakie odwiedzam ma taka aplikacje i bardzo to ułatwia życie dla użytkowników
oczywiście ograniczenia są dość spore ale od czego w końcu są komputery
Mam pytanko do Ryby - istnieje możliwość stworzenia aplikacji na telefon z forum ? Kilka forów jakie odwiedzam ma taka aplikacje i bardzo to ułatwia życie dla użytkowników

~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju

Tico turbo soooooon

- killer2000
- fanatyk nissana
u nas na forum wprowadziliśmy coś takiego jak klubowe Assistance, każdy kto miał ochotę i wyrażał chęć pomocy się tam wpisywał, np padł mi samochód gdzieś na trasie albo w jakimś obcym mieście i można było wziąść z listy osób numer telefonu i zadzwonić po pomoc oczywiście do osoby która była najbliżej, ewentualnie z danego miasta
, cholowanie itp itd, oczywiście to wszystko dla chętnych
i w sumie to fajnie działa, już nie raz się przydało coś takiego 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
a nie widziałem tego tematu
dzięki już się dopisałem 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
Bombel dobrze by było zaktualizować nieco ten wątek.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
- Chochlik
- doświadczony forumowicz
To może i ja zabiorę głos.
Co do miejsca zlotu, jakby się udało się znaleźć w centralnej PL jakąś ciekawą miejscówkę to za stałym miejscem zlotu jestem jak najbardziej za.
Zmiana silnika forum przydałaby się, nie powiem, obecna wersja jest bardzo przejrzysta, ale faktycznie phpbb by Przemo 2003 ma już 10 lat niestety...
Co do spotów lokalnych to po swoim przykładzie wiem, że często się zdarza że termin odpowiedni dla całej reszty notorycznie dla pojedynczego klubowicza jest nieakceptowalny.
Co do miejsca zlotu, jakby się udało się znaleźć w centralnej PL jakąś ciekawą miejscówkę to za stałym miejscem zlotu jestem jak najbardziej za.
Zmiana silnika forum przydałaby się, nie powiem, obecna wersja jest bardzo przejrzysta, ale faktycznie phpbb by Przemo 2003 ma już 10 lat niestety...
Co do spotów lokalnych to po swoim przykładzie wiem, że często się zdarza że termin odpowiedni dla całej reszty notorycznie dla pojedynczego klubowicza jest nieakceptowalny.
Jeśli niebo zwali nam się na głowy, będziemy łapać skowronki!
Może coś z innej beczki ale myślę że w dobrym temacie jeśli chodzi o rozwój forum itp to jak dla mnie pierwsze co powinno być zrobione i pilnowane jak to było kiedyś zmiany szaty graficznej na święta a na stan dzisiejszy to forum umarło w wystrojeniach myslę że dużo osób się ze mną zgodzi .Szanowni admini proszę o zmianę szaty graficznej na jakąś świąteczną a nie cały czas ta sama juz się nudna stała a my powinniśmy iść z duchem czasu do przodu a nie w tył
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
A tak przy okazji to temat chyba jakoś powoli umiera.......
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
rozmawiając z kilkoma osobami z otoczenia na temat wstąpienia do naszego klubu zostałem wyśmiany tak wyśmiany ze wzgledu że przeglądali forum i stwierdzili że tu wieje wiochą i nic się nie dzieje w porównaniu z innymi forami nissana nie wiem jakimi ale jest kilka i mają tam ponoć weselej i bardziej wyraziście i coś się dzieje a u nas podobno stanęłiśmy w miejscu od jakiegoś czasu
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Może i wygląd forum przypomina głęboki PRL, ale dzięki temu jest przejrzyście. Łatwo można znaleźć wszystko. NKP może i nowoczesną szatę graficzną i interface, tylko co z tego skoro znaleźć tam cokolwiek to graniczy z cudem....
Delikatny facelifting i będzie dobrze.
Delikatny facelifting i będzie dobrze.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Ja nie pisałem tylko o nkp ale o wielu z porządkiem to macie rację żeby coś znaleźć to trzeba się naszukać albo wuja google ci wskaże stronę na nkp u nas jest w miarę porządek tylko chodzi mi o szate graficzną
Nie wiem czy to dobry pomysł ale by można było zrobić coś takiego:
http://www.pukktotam.republika.pl/2010% ... 0-%201.jpg
Tylko że z napisem Nissanzone.pl .I kto by był chętny to nakleja.
http://www.pukktotam.republika.pl/2010% ... 0-%201.jpg
Tylko że z napisem Nissanzone.pl .I kto by był chętny to nakleja.
- MagicalFire
- doświadczony forumowicz
- Kontakt:
Bombel - zostało Ci ze 20 kilka kalendarzy może je wykorzystać do promocji klubu- rozdać w jakieś miejsca związane z nissanem - salony/warsztaty itp - a koszt no sorry doliczyć do składki zlotowej, to by było np przy 150 osobach po 4 zł
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"