Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Jak postanowiłem że zmieniam pas to zacząłem szukać, używki były po ok 150-160 zł. Nagle znalazłem nowy pas za za dokładnie 94 zł (inne nowe od 300 się zaczynaja) Napisałem do gościa i powiedział że spasuje. No to kliknąłem kup teraz. Po paru dniach dostaje email że jednak nie mają go na stanie bo omyłkowo wystawili 2 aukcje takie same (dowodem podesłąny link do innej zakończonej kupnem aukcji) No to sobie myśle lipa i znów szukałem. Po ok tyg dostaje znów email że osoba co go kupiła nie odebrała paczki, więc bez namysłu napisałem że biorę
Owszem owszem dzieje się cały czas I mam nadzieje że nie dojdzie do sytuacji której bym nie chciał ale o tym na razie nie wspominam
Dziś bo ciężkich bojach, ranach kłótych, ciętych i drapanych uzyskałem efekt w kóncu taki jak mniej więcej chciałem Poprawie jeszcze wskazówki żeby równo świeciły A no i przebieg oczywiście salonowy
sznikers99, powiem Ci że na początku ostro dawało jak nie dałem jednej żarówki, potem już ok i dla mnie to znośnie świeci zegarka nie robiłem mocniej bo dla mnie jest ok. Zdjęcie troszkę za bardzo wyciąga światło w rzeczywistości jest delikatniej
Jak wiesz ze robisz dla siebie i planujesz pojezdzic, to czysta przyjemnosc.
A jak hamulec ręczny? Już po regeneracji? Bo nie sadze żeby trzymał tak sam z siebie
kadi pisze:Jak wiesz ze robisz dla siebie i planujesz pojezdzic, to czysta przyjemnosc.
No robie pod siebie a auto muszę mieć sprawne Tylko ciąży nade mną jedna sprawa i chyba będę musiał coś z tym zrobić ale na razie nie chcę głośno pisać
Ad@mus, a jednak szybciej niż myślałem. Tak primera jest na sprzedaż, niestety zaszła sytuacja o której ciężko pisać (nie związana ze stanem auta) I muszę przeznaczyć pieniądze na co innego. Z reszty pieniędzy kupie to co będzie możliwe do jazdy bo odłożyć nie mam z czego. Zastanawiam się czy dać jeszcze na forum do działu giełdy. Bardzo mi szkoda bo kupa pasy poszła (jak dla mnie) oraz trafiłem na na prawdę faje autko ale....siła wyższa i proszę uszanujcie to
Witka Pisze tutaj bo spotkałem wczoraj obecnego właściciela primerki. Miał awarie bo aku mu zapalaiło i zrobiło zwarcie gdziś na elektryce ale śladów oprócz stopionego aku niema. Właściciel ów chce zmienić auto a dołożył i do tego też, bo wymienił jeszcze szybę czołową, aparat zapłonowy, śruby do alusów są takie jak mają być kupił 4 kpl. Więc prosił żebym dał tu informację że jeśli ktoś chce to od ręki primere odda za 1800 zł Jeśli będzie ktoś zainteresowany to podam na Pw numer. Ogłoszenia w dziale sprzedaży nie wiem czy mogę dać bo nie ja sprzedaje
tak ma gaz, obrazowo nie różni się zbytnio tylko niema listwy ne lewej stronie bo jedna odpadla a drugą mu ktos urwał, zdjęc niemam więc trzeba by to już z nim gadać ja mogę podać numer. wypalenia niema śladu oprócz aku bo sie stopił od góry. na masce czy gdzie indziej niema nic bo szybko zareagowali.