@Modzelitto
Zwykłe 3d, tak, że lipa, na dodatek nie na miejscu robione, tylko gdzieś tam w PL. Namiar na PW jak coś.
@janusz
O ile na klapę z tyłu może by to przeszło, o tyle na profilowane drzwi nie bardzo widzę już. Gięcie opalarką, sporo pierdzielenia, trzeba coś innego wymyślić.
@yapko

a bo taki czasem dociekliwy bywam, jak tylko będę miał po co tam zaglądnąć, cyknę fotkę 4U.
@komorokoro
Hehhe, dziękuję
W temacie loga SSS, to znalazłem firmę, która podejmie się wykonania techniką 3d, koszt wyjdzie w okolicach 8pln od sztuki, czyli x 9 na auto. Sam nie wiem co o tym myśleć, bo technicznie nie są w stanie odwzorować projektu (minimalna szerokość naklejki to 5mm). Takie cudo dostałem w korespondencji zwrotnej jako wykonalne ostatecznie.
A w temacie, to klapie ostał się jedynie znaczek.
Mocowanie aku wróciło ze spa
Zakupiłem również drugi przepływomierz, tak by móc poeksperymentować z obudową jak i wewnętrznym trymerem, bez obaw, że jak coś uwalę

to wozidło będzie stało.
Podmianka czujników na te bliżej naszego klimatu
Gałex, czy zagości to kurcze jeszcze nie wiem, muszę z nim pojeździć, bo zawsze ceniłem ori GTI w skórze, zobaczymy.
Powtórka z rozrywki jak w BALERONIE, płukanum LIQUI MOLY, filtrum, oleum.
Filtr powietrza z Integry niestety bez obudowy szału nie robił... stwierdziłem, że szkoda wywarzać otwarte drzwi i zamontowałem sprawdzony ITG.
Tor paliwowy wzbogaciłem natomiast o nowy filtr. Paliwo po zlaniu ze starego było koloru około czarnego, syfu multum tam siedziało. Zalałem V-P Nitro + i jakiś keen-flo do czyszczenia układu paliwowego. Mam jednak wrażenie, że pompa chwilami nie domaga, zwłaszcza jak się dłużej pojeździ. Napięcie spada raptem o 0.4V względem aku, więc raczej kabelkology odpada.
Idąc za ciosem, linka sprzęgła przyjęła solidną dawkę smaru silikonowego, skrzypiała niemiłosiernie
Przez te wszystkie lata ostało się nawet zakikotko do wyciągania bezpieczników, taki rarytas jak i komplet kluczy z obcęgami miałem jedynie w pierwszym 100NX 1.6 SR.
Kółeczka na zimę dotarły, standardowo obrane z gum i do ziomka na sprawdzenie. Na 4 felgi, 1 została do prostowania. Opony na zimę będą 195/50r15.
Stay tuned