Mam pytanie do posiadaczy Primera P10
Tylna popielniczka
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
Tylna popielniczka
Witam
czy w tych modelach jest podświetlenie tylnej popielniczki ? Bo u mnie nic nie świeci , nie wiem czy spaliła się żarówka czy owej takiej nie ma wogóle 
Chociażby od podświetlenia popielniczki/zapalniczki z przodu i lecisz tunelem środkowym 
W P11 jednak podświetlenie popielniczki z przodu zrealizowane jest przez malutką szybkę. Czy wymyślisz jakiś sposób na umocowanie diody/żarówki oświetlającej odpowiednio tylną popielniczkę? (w tym widzę największy problem)
Pozdrawiam
W P11 jednak podświetlenie popielniczki z przodu zrealizowane jest przez malutką szybkę. Czy wymyślisz jakiś sposób na umocowanie diody/żarówki oświetlającej odpowiednio tylną popielniczkę? (w tym widzę największy problem)
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
W P10 nie ma podświetlenia tylnej popielniczki. Przednia popielniczka w niektórych modelach była podświetlana, w niektórych nie.
W P11 z tylną popielniczką jest tak samo jak w P10, przednia popielniczka była podświetlana we wszystkich.
Co więcej P10 miały podświetlane gniazdo zapalniczki - P11 już nie, ale da się łatwo to zrobić - patrz prezentacja mojego autka![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
W P11 z tylną popielniczką jest tak samo jak w P10, przednia popielniczka była podświetlana we wszystkich.
Co więcej P10 miały podświetlane gniazdo zapalniczki - P11 już nie, ale da się łatwo to zrobić - patrz prezentacja mojego autka
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
vixo dokładnie tak - wszystko jest P&P
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pawio15 chcąc zrobić podświetlenie tylnej popielniczki trzeba będzie zrobić jakieś otwory w tylnej ściance i wpakować ledy 3mm. Od góry jej nie podświetli.
Całość trzeba będzie zrobić na jakiejś złączce - opróżnienie popielniczki.
Całość trzeba będzie zrobić na jakiejś złączce - opróżnienie popielniczki.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_