GRUPA ŁÓDZKA
- killer2000
- fanatyk nissana
Sorry ., jutro odpadam .. Mam "specjalną" próbę .. 
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- killer2000
- fanatyk nissana
no no na chwilkę ale przybyliśmy 
...i żałujcie że Was nie było na I ZLOCIE DOLNOŚLĄSKIM ...mam nadzieję że na kolejny rok pojedzie większa grupa z Łódzkiej (obecność będzie obowiązkowa
)
świetna organizacja, świetni ludzie i świetna zabawa
POLECAMY i to chyba nie tylko moje zdanie
[ Dodano: 2013-10-06, 22:27 ]
A i zapomniałam dodać iż z pucharami za I i II miejsce wrócili oczywiście Macu i Wronek
GRATULACJE
w Was siła Łódzkiej 
...i żałujcie że Was nie było na I ZLOCIE DOLNOŚLĄSKIM ...mam nadzieję że na kolejny rok pojedzie większa grupa z Łódzkiej (obecność będzie obowiązkowa
POLECAMY i to chyba nie tylko moje zdanie
[ Dodano: 2013-10-06, 22:27 ]
A i zapomniałam dodać iż z pucharami za I i II miejsce wrócili oczywiście Macu i Wronek
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
Primera P11 2.0SLX
Maro, *Kazik*, MacGayver, MlodyLDZ, Wronek dziękuję w imieniu Grupy dolnośląskiej za przybycie na Zlot.
Jak macie jakieś zdjęcia to wrzućcie na serwer albo wyślijcie na maila podanego na 15 stronie tematu zlotu dolnośląskiego.
vixo przekazali Ci małą pamiątkę?
Jak macie jakieś zdjęcia to wrzućcie na serwer albo wyślijcie na maila podanego na 15 stronie tematu zlotu dolnośląskiego.
vixo przekazali Ci małą pamiątkę?
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
To się upominaj, bo ktoś wziął dla Ciebie. Jak nie dostaniesz to Ci wyślę ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
vixo ja mam dla Ciebie pamiątkę
ale nie omieszkam powtórzyć tego co napisałam na ZLOCIE GRUPY DOLNOŚLĄSKIEJ mam nadzieję że na kolejny rok pojedzie z Naszej Grupy więcej osób
cytuję to co napisałam po Zlocie :
Ja jak i wiele osób jest zachwycona takim zlotem
chciałabym móc zorganizować tak perfekcyjny zlot jak Wy to zrobiliście
integracja w pełni (ogarniam więcej nicków niż zwykle), zabawa przednia i do tego na torze rywalizacja była zabawą a nie walką o miejsca 
Organizacja zabaw na torze rewelacja...jeździliśmy i bawiliśmy się do bólu bez ograniczeń, pokaz driftu i do tego przewozy klubowiczów bajka, i do tego zagwarantowane jedzonko ...szok
Czegóż można chcieć więcej

DARO dzięki za jazdę po torze
fantastyczne uczucie 
Lokum...super za grosze
WIELKIE DZIĘKI I SZACUN DLA ORGANIZATORÓW
jak dla mnie na stófkę spotykamy się za rok 
Integracja...naprawdę siedzieliśmy razem czy w domku czy przy ognisku ale i tak razem
...przede wszystkim dziękuję wszystkim że gdy miałam awarię auta okazało się iż wszyscy czekali na mnie i pomoc w jej ogarnięciu
dzięki Wam wróciłam bezpiecznie do domu i furka została naprawiona dosłownie w kilka minut ... TAKIE ZACHOWANIE TO RZADKOŚĆ 
DARO SUUNY GTI, JANUSZ, LESTANT, RZ, RISTO, ZIELKQ DZIĘKUJEMY z miłe towarzystwo,organizację, zabawę i przyjęcie innych grup
MIŁO BYŁO WAS POZNAĆ

...kurdę nie da się opisać nawet w kilku słowach
ale nie omieszkam powtórzyć tego co napisałam na ZLOCIE GRUPY DOLNOŚLĄSKIEJ mam nadzieję że na kolejny rok pojedzie z Naszej Grupy więcej osób
cytuję to co napisałam po Zlocie :
Ja jak i wiele osób jest zachwycona takim zlotem
Organizacja zabaw na torze rewelacja...jeździliśmy i bawiliśmy się do bólu bez ograniczeń, pokaz driftu i do tego przewozy klubowiczów bajka, i do tego zagwarantowane jedzonko ...szok
DARO dzięki za jazdę po torze
Lokum...super za grosze
WIELKIE DZIĘKI I SZACUN DLA ORGANIZATORÓW
Integracja...naprawdę siedzieliśmy razem czy w domku czy przy ognisku ale i tak razem
...przede wszystkim dziękuję wszystkim że gdy miałam awarię auta okazało się iż wszyscy czekali na mnie i pomoc w jej ogarnięciu
DARO SUUNY GTI, JANUSZ, LESTANT, RZ, RISTO, ZIELKQ DZIĘKUJEMY z miłe towarzystwo,organizację, zabawę i przyjęcie innych grup
...kurdę nie da się opisać nawet w kilku słowach
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0SLX
*Kazik* czy Maro siedzi już w garażu i montuje nowe zabawki do Patrola?
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
zapomniałam podziękować Naszym za wspólny wypad na zlot, fajnie było ale następnym razem Macu prowadzi bo Wronek mnie po drodze zgubił
dzięki Macu za możliwość wyprzedzania dzięki Tobie wiedziałam kiedy mogę wyprzedzać w drodze do Wrocławia
a teraz mam pytanie czy jest ktoś chętny na imprezę w sobotę bo nie wiem czy zamaiwać stolik w DWÓCH DŁONIACH czy nie
Chętni:
1.Maro
2.Kazik
a teraz mam pytanie czy jest ktoś chętny na imprezę w sobotę bo nie wiem czy zamaiwać stolik w DWÓCH DŁONIACH czy nie
Chętni:
1.Maro
2.Kazik
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0SLX