Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Mega, dla mnie po prostu mega. Zdałby się pakiet z GT, większe koło i gleba, dla mnie ideał Fantastyczne połączenie kolorów, w tłumie się nie zgubisz Pozdrawiam.
"Wieczorami na ulicy szukam chętnych do.....zabawy w berka..." Moje GT
Zaraz chłopakowi auto na części rozbierzemy bo każdemu coś innego nie pasuje
Ogólnie fajne, czy każde musi mieć pakiet z gtka? Ale miejsce montażu anteny od cb to lipne wybrałeś...
Pozdrawiam
Do Eclipsa z F&F jeszcze jej brakuje
A na poważnie moim zdaniem średnio to wygląda...ale jakby zapodać pakiet z GT ,lusterka na czarno, czarną felge z polerowanym rantem , zglebić to, czarna szyba to w mojej wizji było by ciekawie...Dziekuje za uwage xD
Zielkq, odpowiadając na Twoje pytanie
Tak każda ładna P10 musi mieć pakiet z gt'ka (przynajmniej z polifta zderzak przedni)
Wyjątkiem jest tu P10 Chemika
vixo, przekopałem forum, aby ją właśnie znaleźć i zobaczyć, która to.
Hm... Ja właśnie na ciemnym aucie widziałbym pakiet, zresztą nie ja jeden (patrząc po wpisach w temacie Chemika)
Fajny ten zielony kolor taka trawiasta zieleń kiedyś mi się marzyła
a co do body to ja bym zostawił tak jak jest bo wygląda tak lekko i pasuje tak jak jest no może faktycznie tylko te tylne lampy bo w żadnej P10 lampy przedliftowe tylne mi się nie podobają działaj działaj i opisuj bo będzie ciekawie
Hehe i o mnie pogawędki były ,daniu co do twojej primki,poprostu ladna,koło pasuje,no i fakt przydało coś by sie na klape,i nie koniecznie od gt,ale to jak chcesz dam Ci znać po weekendzie bo być może będe miał ori lotkę.pozdro
Wow mega fajnie sie prezentuje.. tylko : alusy spoko ale troche "gina" w tym kolorze dal bym wieksze no i albo gleba z 30mm lub pakiet z GT no i lotka na klapie! lusterka jak dla mnie nie pasuja. Ale bardzo ciekawy pomysl! podoba mi sie lampy tył też spoko takie jdm'owe szerokosci i powodzenia w dalszych modach.
podpatrz moze z tych :
Wieksze aluski czarne/srebrne/ lotka na tył igleba nie duza i bedzie nie do wyjeb...
ładna żaba czarne alu założyć, delikatnie obniżyć i będzie idealnie...
Audi A4 B6 '01 automat
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38